Hingamissarja “Värvide vikerkaar” tutvustus Hingamisstuudios 19.01.2016

Vabastav hingamine on teraapiline hingamistehnika, mille eesmärk on leevendada sünnitrauma ning saada parem kontakt oma sügavama olemusega ja samas ka kõiksusega. Lõõgastumine ja hingamisprotsess virgutavad meie kehas elujõudu (pranat), mis uhub oma teelt takistused, seisva energia ja blokeeringud. Loe tehnikast siit.

Kõige tõhusam on hingata vabastavalt kord nädalas kindlal nädalapäeval. Sellepärast pakub Hingamisstuudio juba kuuendat aastat soovijaile võimalust osaleda regulaarsetel grupihingamistel, mis koonduvad tavaliselt kindla teema ümber, moodustades sarju või kursusi.

rainbow-0326. jaanuaril algab Hingamisstuudios uus hingamissari, “Värvide vikerkaar 1”, mis koosneb seitsmest järjestikusest hingamisõhtust, igaüks pühendatud ühele vikerkaarevärvile, sellega seonduvale energiakeskusele ehk tšakrale ja tema mõjutatavatele elunditele ning seda värvi kristallidele. Osalejal palutakse võimalusel riietuda teemavärvi riietesse ja võtta kaasa sobivad kristallid, et nad saaksid omanikku hingamise ajal toetada.

Hingamise ajal kujustame  vastavat värvi, puhastame kõnealust tšakrat, vabastame sinna kogunenud stresse ja tervendame seonduvaid elundeid.

Näiteks 23. veebruaril räägime helesinisest värvist, ümbritseme end sellega, kujustame seda. Tutvume kurgutšakraga, tema mõjutuspiirkonnaga kehas, piisava lahtioleku, blokeerituse ja liigaktiivsuse tunnustega. Vaatleme imeilusat kristalli akvamariin ja tema omadusi. Hingamise ajal kujustame sinitaevast ja helesiniseid kristalle, uurime oma kurgutšakrat ja meeleelundeid ning vabastame nende tööd takistavat. Rõhutame täieliku, avatud eneseväljenduse ja loomingulisuse olulisust ning hingame endasse vastavaid afirmatsioone. Õhtu tulemusena peaks osaleja tundma end rõõmsama ja avatumana, suutma ennast vabamalt väljendada ja kasutada kurgutšakrat toetavaid võtteid, sh enese ümbritsemist helesinise värviga, olles teadlik selle värvi omadustest.

Loe sarjast lähemalt siit.

Sarja kokkupanija ja läbiviija Reet Karro on ALGALLIKA Protsessi ja Hingamistöö terapeut ja reikimeister.

19. jaanuari hingamisõhtul tutvustame kogu sarja ja hingame vabastavalt Binnie A. Dansby “Südame äratamise” meditatsiooni järgi, kus hingatakse läbi kõik tšakrad koos Sisemise Lapsega.

Nii 19.01 hingamisõhtu kui kogu sari toimub Karlova Ärimajas, Saekoja 36a-206, Hingamisstuudios.

Palume kaasa võtta magamiskott või tekk, kapuutsiga jakk, villased sokid ja pudel joogivett.

Õhtu kestab 2 tundi 15 min, kell 18.15-20.30

Hind 12 €.

Tasuda saab ette Reet Karro FIE a/a EE532200221022815146

või sularahas kohapeal.

Palume teatada tulekusoovist:

Reet Karro      reet@hingamisstuudio.ee      tel 56 49 27 69