Vabastava hingamise õhtu “Ühendan südames taeva ja maa” Hingamisstuudios

Taevast ja maast tulev energia saavad kokku südames. „Südame ki loob täiusliku tasakaalu maa ja taeva energiate, keha ja meele vahel. Südameenergia valguses lahustuvad südamevalu, solvumine, vaimsed üleelamised, stress, viha ja hirm ning rohkeneb andestus, armastus ja kaastunne. Õigupoolest viib südameenergiaga töötamine oma tegeliku mina säramalöömiseni, mis kulmineerub keha ja meele tasakaalustamisega. Harmoonias keha, meeled ja süda moodustavad veatu briljandi – sinu. (Lühendatult Stiene Fransi ja Brownweni raamatust „Jaapani reikikunst”).

Üritusel me tutvustame end ning räägime südameenergiast ja südames elamisest. Praktilise harjutusena tunnetame ja visualiseerime energia ammutamist maast ja taevast ja viimist südamesse, samal ajal hingates. Süvitsiminek on inspireeritud Sanaya Romani raamatust „Elamine rõõmus”, sellele järgneval hingamissessioonil hingame armastusafirmatsioonide saatel. Järgnevas jagamisringis vahetame muljeid kogetud hingamiselamustest, jätkame ommides ja lõpetame väeringiga.

*****

Koht: Juugakoda, Tartu Saekoja 36a-310. Teejuhatus:  http://www.juugakoda.ee/kontakt/.

Aeg: K, 29.05.2019 kell 18.15-20.30

Hind: 13 eurot

Tasuda saab ette saaja Juugakoda, pank Swedbank, konto IBAN: EE752200221066957510, viitenumber 2019015. Seletuseks “Hingamisõhtu” ja kuupäev või sularahas kohapeal.

Kaasa soovi korral naturaalsest materjalist pleed või tekki sünteetilise joogamati katmiseks, pudel vett, padjake, villased sokid või vahetusjalatsid, selga mugavad, soojad ja kihilised riided, kuna energia liikudes võib hakata nii kuum kui külm.

 

Info ja registreerumine:

Reet Karro   reet@juugakoda.ee tel 56 492 769