Üleilmne ühismeditatsioon, Aioni portaali aktiveerimine

TaevamandalaÜleilmne meditatsioon, mis päästab valla valguse sissetungi ja uue renessansi

23. novembril moodustavad Merkuur, Veenus, Jupiter, Saturn, Neptuun ja Pluto Päikese ümber tähekujulise kuue tipuga mandala ja Uraani-Pluto kvadraat jõuab haripunkti, tekitades paljutõetava astroloogilise olukorra, mis aitab meil aktiveerida võimsa energiakeerise, mille nimi on Aioni Portaal. Portaali aktiveerumise hetkel saadab Galaktiline Keskpäike välja energiaimpulsi, mis läbistab meie Päikese ja seda ümbritseva planeetide mandala. See päästab valla valguserevolutsiooni ja uue renessanssi. Ja tekitab meie aja kõige enneolematu astroloogilise seisu. Esmakordselt saab võimalikuks otseühendus füüsilise tasandi kolmanda dimensiooni ja kosmilise atmilise tasandi 11. dimensiooni vahel. See on teadvuse ja elu enda tasand. Jumaliku teadvuse tasand. Täieliku vabaduse ja õndsuse tasand. Kus hingekeha piirangud läbi murtakse. Ja kõik saab võimalikuks.

Aioni portaali aktiveerimiseks oleme kutsutud mediteerima kõik üheskoos, gruppides, paarides või üksi samal kellaajal, 21.11 GMT ehk 23.11 Eestis.

Meditatsioonijuhised

Lõdvestu, jälgides mõni minut oma hingamist!

Võta ühendust oma hinge või kõrgema minaga.

Oma vaimsete teejuhtidega

ja inglitega, peainglitega ja ülestõusnud Meistritega

Võta endale paar hetke aega ühendumiseks üleilmse ühisteadvusega.

Visualiseeri survest läbimurdmise hetke ja jumaliku valguse sissepaiskumise hetke. Valgus kallab üle kogu Maa ja tema elanikud, vabastades kogu planeedi mustast energiast ja selle põhjustatud sekkumistest, mis toimuvad praegu!

Saavuta sügava tänulikkuse, südamepõhjast tuleva armastuse ja mõõtmatu rõõmu tunne.

Sest seni, kuni Sa seda tunned, tead Sa samal ajal, et ME OLEME LÕPUKS OMETI VABAD!

Palun aidake meditatsiooni korraldajatel seda sõnumit levitada, postitades selle imekauni video  oma blogidesse ja saitidele.

Kujutis pärineb videost, mille pildilise külje autor on Daniel B. Holeman ja hellilooja Ludovico Einaudi.