Teadliku hingamise õhtu “Vihast lõõgastusse hingamise abil”

Mõistet “teadlik hingamine” on kasutatud vabastava hingamise sünonüümina, aga ka eraldi mõistena, tähendades teadlikult ja eesmärgipäraselt sobiva hingamistehnika valimist. Meie kasutame seda viimases tähenduses. On ju hea teada, et hingamisega saame end nii maha rahustada kui üles turgutada, nii vabaneda energiablokeeringutest kui transformeerida oma negativsed emotsioonid armastuseks. Ja osata vajalikke tehnikaid ka rakendada.

ID-100122418Meile on õpetatud “Kui oled vihane, loe 10-ni.” See annab meile võib-olla aega järele mõelda ja aitab mitte välja pahvatada läbimõtlematuid asju, nõuab aga tohutut enesekontrolli ja jätab vihatunde meie sisse möllama ja siseorganeid kahjustama. Hoopis mõttekam on aktiveerida vihaseisundis olles  oma parasümpaatiline närvisüsteem, hingates teadlikult tunduvalt aeglasemalt välja kui sisse ja märgates oma kehas toimuvat. Niiviisi meie viha lahustub ja me lõõgastume täielikult.

Õpime Dennis Lewise loodud tehnikat teadlikul tasandil ja hingamisharjutusi tehes. Järgneb täispikk vabastava hingamise sessioon Binnie A. Dansby Algallika meditatsiooniga. Lõpetame hingamiskogemuste jagamisega teetassi juures ja väeringiga.

Senikogematu energiakogemus ja argirutiini maharaputamine on lisaboonus.

Läbiviija: Reet Karro

Koht: Hingamisstuudio, Raekoja plats 20 II korrus

Aeg: 1. aprillil 18.15-20.30

Hind: 12 (püsikliendile 11) eurot.

Kaasa: magamiskott või tekk ja peaalune.

Kirjeldatud hingamisõhtu on teadliku hingamise kursuse I (https://hingamisstuudio.ee/teadliku-hingamise-aktiivkursus-i-kevadtalv-2013eebruarist-aprilli-keskpaigani/) kavas kui moodul 8: “Viha muutmine rahuks ja lõõgastusseisundiks hingamise abil.”

Registreerimine ja info (samal päeval ainult telefoni ja SMSi teel):

Reet Karro reet@hingamisstuudio.ee tel 56 49 27 69

Kujutise autor: David Castillo Dominici, FreeDigitalPhotos.net