Teadliku hingamise kursuse tutvustus ja täispikk hingamissessioon 4. veebruaril 2013 Hingamisstuudios

Angela Aru mandala ÜheshingamineRäägime hingamisest ja selle võimalustest ning Hingamisstuudios järgmisel nädalal algavast teadliku hingamise kursusest. Seejärel teeme läbi täispika vabastava hingamise sessiooni. Pärast hingamist jagame kogetut teetassi juures ja lõpetame väeringiga.

Üritus toimub:

04.02.2013E kell 18.15-20.30

Kestus:

2 h 15 min

Hind:

10 eurot (kursusele tulijatel arvestame 3 eurot sellest juba ettemaksuks kursuse eest

Terminit „teadlik hingamine” on kasutatud nii vabastava hingamise sünonüümina kui eraldi mõistena teadliku hingamistehnika valimise kohta vastavalt eesmärgile. Kursusel me kasutame teadlikku hingamist viimases tähenduses ja õpime paremat enesejuhtimist erinevate hingamistehnikate abil.

Eesmärk on osata valida sobivat hingamistehnikat, olenevalt sellest, kas eesmärgiks on rahunemine ja lõõgastumine, keskendumine, energia kogumine, loovuse äratamine või oma tunnetega kontakti saamine ning õppida end igal ajahetkel hingamisega toetama.

Tutvustusel räägime hingamisest, vabastavast hingamisest ja teadlikust hingamisest ning hingamise võimalustest. Osalejad saavad ülevaate Hingamisstuudios järgmisel nädalal algavast teadliku hingamise aktiivkursusest ja vastused võimalikele küsimustele. Loe kursusest lähemalt.

Seejärel teeme läbi täispika vabastava hingamise sessiooni, et saada kontakti oma tegelike tunnete ja mõtetga ning meie kehas toimuvaga. Pärast hingamist jagame kogetut teetassi juures ja lõpetame väeringiga. Kõik on oodatud!

Kaasa võtta magamiskott/tekk pealevõtmiseks ning soovi korral midagi pehmet pea alla. Õhukesed alusmatid on olemas.

Info ja registreerimine:

Reet Karro   reet@hingamisstuudio.ee   tel 56 49 27 69