Hingamishommik “Valin mäletada, et olen süütu” 28. aprillil 2012 Jaani kirikus

Vabastav hingamine Jaani kiriku meditatsiooniruumis. 28. aprillil kell 10-12. Hingamisterapeut Reet Karro korraldatud hingamisõhtu. Alustatakse jagamisringiga, järgneb teemakohane süvitsiminek ja vabastava hingamise sessioon, kus kõik hingavad koos. Lõpeb jagamise ja ommilaulmisringiga.

Vabastav hingamine on kaasaegne kehatöö meetod, mille abil saame parema kontakti oma tegelike mõtete ja tunnete ning endas peituva väega. Hingamine on ühenduslüli meie närvisüsteemi erinevate osade, teadvuse ja alateadvuse vahel. Hingates saame üle võtta oma mõtete juhtimise ja saada selleks, kes me tegelikult oleme. Loe veel: https://hingamisstuudio.ee/vabastav-hingamine/

Hingamisterapeut Reet Karro on korraldanud Algallika Protsessi ja Hingamistöö meetodil hingamisõhtuid Treffneri Gümnaasiumis, Jaani kirikus ja Hingamisstuudios. 2012. aastal saab tema toetusel hingata kord kuus laupäeva hommikuti ka Jaani kiriku meditatsiooniruumis. Jaani kirik on iidsest ajast tuntud väepaik, püha koht, enese laadimise ja tervendamise paik, kus kõrge vibratsioon aitab saada elumuutvaid hingamiskogemusi.

28. aprilli teema on „Valin mäletada, et olen süütu”.

Meie süütundest küllastatud maailmas, olles saanud kasvatuse, mis rõhus süütundele, on raske olla pidevalt kontaktis oma puhtuse ja süütusega, eriti kui oleme saanud süüdistuste osaliseks. Raskemal juhul võime pidada end koguni ohtlikuks. Binnie A. Dansby hommikupalve read „Valin mäletada, et olen süütu ja kõik on kaitstud koos minuga” rõhutavad, et süütus on meie tõeline loomus, meie pärisosa elus. Isegi kui oleme teinud midagi kahetsemisväärset, toimisime sel hetkel ikkagi oma parima äranägemise, oma tookordsete teadmiste ja uskumuste järgi. Ka siis andsime endast parima. Hingamishommikul tuletame seda meelde ja saame jälle kontakti oma süütu olemusega.

Hingamishommikul räägime pärast tutvumist oma süütuse või süüdioleku tunde seisust ja suundumustest. Järgneb südametšakra avamise meditatsioon ja täispikk hingamisseanss Algallika afirmatsioonidega ja tervendavate puudutustega. Kõik on oodatud!

*****

Kaasa võtta paksem/kõvapõhjalisem matt, soe magamiskott/tekk, pikem villane sall, mis hingamisel ümber pea ja kurgu mähkida, villased sokid ja veepudel. Ruumi kütavad reflektorid, seinaääred ja nurgad võivad olla jahedamad. Oodatud on terved ja karastunud hingajad. Palun olla ettevaatlik neil, kes tunnevad, et hakkavad haigeks jääma või alles külmetusest taastujatel.

Hommik maksab 12 eurot (sisaldab kütteraha kirikule). Koha peal saab annetada ka raha kiriku korjanduskarpidesse või süüdata tasulise palveküünla.

Tasuda saab ette Reet Karro FIE a/a 221022815146 või 10010628009010 või sularahas kohapeal.

Arve vajajad palun saatke vastuskirjas oma andmed ( nimi/firma, aadress).

Palun oma tulekust teada anda:

Reet Karro                reet@hingamisstuudio.ee                 tel 56 49 27 69