Vabastava hingamise koolitus “Turvaline on hingata vabalt ja suurelt”

Alustatame jagamisringiga, järgneb teemakohane süvitsiminek ja vabastava hingamise sessioon, kus kõik hingavad koos. Lõppeb teelaua ja ommilaulmisringiga.

Binnie A. Dansby Algallika protsessi- ja hingamistöö keskendub nende otsuste tervendamisele, mida me tegime üsasolemise, sünni ja esimeste elutundide ajal. Kas pigistate hinge sageli hirmus kinni? Kas teid vaevab kahtlustus, et äkki te olete ohtlik, võite teha teistele inimestele haiget? Kas teile tundub, et füüsiline maailm on ebaturvaline ja teie või teie lähedastega võib iga hetk midagi juhtuda?  Need mõtted lähtuvad ohvriteadvusest ja on tegelikult negatiivsed baasuskumused, mille tegite elu kohta oma üsasolemise ajal või sünnihetkel, kui teile tundus, et teie ema ümbritsev keskkond oli ohtlik, vastuvõtt ei olnud piisavalt armastav ja sünnijärgne eksistents kõike muud kui turvaline.

Tehes tööd iseendaga, saab eelpoolnimetatud eluvähendavad uskumused asendada mõtetega „mu keha on kaitstud”, „hingata on turvaline” ja „maailm on elamiseks turvaline ja armastav paik.” Külgetõmbeseaduse kohaselt näitabki maailm teile pärast seda märksa ohutumat ja nauditavamat külge, te ei tõmba enam ligi ohtlikke ja ebaturvalisi olukordi ja võite vabalt hingata ja avaneda armastuses, kartmata välismaailma ohte.

Üks viis sügavate muutuste tegemiseks oma baasuskumustes on vabastav hingamine Algallika protsessi- ja hingamistöö meetodil. Hea võimalus selleks avaneb koolitusel.

 

Info ja tellimine:

Reet Karro                reet@hingamisstuudio.ee  tel 56 492 769