Hingamiskursuse “Olen nauding” 2. töötuba “Keha energiaaudit” ja kogu keha läbihingamine

Eesmärk: hindan eri meetoditega oma kehapiirkondade energiaga varustatust, elastsust/painduvust ja oma emotsionaalset voolavust. Fikseerin auditi tulemused. Kasutan otstarbekohaselt vabastava hingamise põhitehnikaid, oskan lõdvestuda ja ennast rahustada.

Olen nauding” on vabastava hingamise, biodünaamilise hingamise ja traumavabastuse tehnikaid ja alusteadmisi kombineeriv praktiline hingamiskursus, mille 14 töötoa käigus käiakse läbi kogu keha pealaest jalatallani ning vabastatakse pingeid ja blokeeringuid uudsete ja eksperimentaalsete tehnikatega, mis aitavad ennast paremini tundma ja juhtima õppida ning soovi korral ka ümber kujundada.

Kursusele “Olen nauding” on oodatud kursuse “Naudin iga hetke 1” lõpetanud ning teisedki tarmukad inimesed, kes on julgenud endasse sügavalt sisse vaadata ja liigutada energiat aktiivmeditatsioonide, ekstaatilise tantsu, Wim Hofi hingamise, tantra, sufi rituaalide, väejooga või teiste tugevalt keha ja meelt aktiveerivate praktikatega.  Vabade kohtade olemasolul saab grupiga liituda mis tahes kohtumisest.

Teemade osas tuletame meede õpitut juba kõrgemal tasemel. Saatemuusikad, tantsumeloodiad ja rütmid on aga hoopis teised, nagu on uus ka energia, nii et keegi ei pea tundma igavust või rutiinsust.

14.01 toimuva energiaauditi töötoa teemad ja tehnikad:

  • pingepiirkondade ja energiakeskuste süsteem
  • varasemast pikem jõuline ja energiline püstiasendis energiaaudit Osho aktiivmeditatsiooni järgi
  • aeglane lamamisasendis energiaaudit juhendamise järgi
  • audititabeli täitmine võrdlusaluse loomiseks

Lisaks tantsime loovalt ja muidugi hingame vabastavalt.

Koolitaja on kogenud hingamisjuhendaja, Algallika protsessi ja hingamistöö ning biodünaamilise hingamise ja traumavabastuse sertifitseeritud terapeut ja Dan Brulé vabastava hingamise baastaseme praktik Reet Karro.

Kaasa soovitame võtta naturaalsest materjalist lina külje alla, pehme peaaluse (nt kokkupandud salli) ja veepudeli. Kuni pikaliheitmiseni oleme sokkidega või paljajalu. Selga soovitame panna jahedama ruumi joogariided või õhukese spordidressi.

Koht: Juugakoda Saekoja 36a III korrusel Tartus.

Aeg: T, 14.01.2020 kell 17.30-20.45. Kes nii vara ei jõua, palun teatagu oma hilinemisest, algusaeg loksub paika hiljemalt 3. korraks.

Hind: see töötuba 16 € või kogu kursus ühes osas ette makstes 175 € või 14.01, 4.02, 3.03 ja 31.03 kuumaksega makstes 195 €. Need töötoast puudujad, kellel on see makstud, saavad kirjalikud materjalid, sh esimese töötoa kohta, kui kogu kursus või 1. kuumakse on makstud.

Panka makstes on saaja Juugakoda, IBAN EE752200221066957510 (Swedbank), viitenumber 202015 ja seletus “hingamiskursus” või “töötuba” ja kuupäev.

Palume registreeruda https://forms.gle/PF8nR6ic2WswvYfD6

Info: Reet Karro reet@juugakoda.ee tel 56 49 27 69

Kohtumiseni Juugakojas!