Vabastava hingamise töötubade kolmik “Hingamisega vabaduse ja õnnetundeni” 3.-17.06.2019

Hingamine pole vaid elutähtis kehafunktsioon, vaid tähtis võti energiataseme, meeleolu, seisundi ja enesetunde muutmiseks.

Vabastavas hingamises ehk teadlikus tsirkulaarses energiahingamises saavad kokku täielik lõdvestus, teadlikkus ja hingamine, üksteist saavad tunnetada keha, teadvus ja alateadvus. Hingaja saab vaadata enda sisse ning oskuslikul tegutsemisel transformeerida oma uskumusi, mõtteid ja emotsioone. Vabastava hingamise tehnikaid on sadu.

Tartus Juugakojas 3.-17. mail toimuvate vabastava hingamise töötubade eesmärgiks on õppida kasutama vabastava hingamise paljusid võimalusi, jõudes elusama oleku ja iseenesliku õnnetundeni :). Osalejad saavad praktilisi koduülesandeid, mille regulaarne täitmine võib kaasa tuua suuri muutusi. Programmi koostaja sai inspiratsiooni Dan Brulé 3- ja 6-päevasest hingamiskoolitusest ja tema raamatust “Hinga vabalt”. Toimub kolm töötuba:

3.06 Ohetega hingamine. Aktivatsiooni- ja läbitöötamisfaasi ringjas vaheldamine.

10.06 Kolm hingamisruumi ja täielik hingamisvabadus. Ekstaasi integreerumine.

17.06 Ekstaatilised hingamispraktikad, piirangutest vabanemine ja õnne kogemine.

Iga töötuba koosneb lühitutvustusest, praktilistest harjutustest ja vabastava hingamise seansist, millesse on samuti integreeritud õpitavaid tehnikaid. Kolmiku programmi on koostanud ja töötubasid juhendab kogenud hingamisjuhendaja Reet Karro, kes on kahe hingamisteraapia meetodi, Algallika protsessi ja hingamistöö ning biodünaamilise hingamise ja traumavabastuse terapeut. Ta on osalenud kolmel Dan Brulé kursusel ja võtnud temalt ka eraseansi.

Töötoad toimuvad Tartus, Juugakojas, spetsiaalselt hingamise ja mediteerimise jaoks mõeldud 30 m2 mööblivabas ruumis naturaalsest linoleumist põrandaga.

Need kestavad 2 tundi, 15 min, 18.15-20.30.

Selga palume panna mugavad kihilised riided. Kaasa palume võtta pehme peaaluse või küljealuse pleedi, teise pleedi peale võtmiseks ja veepudeli.

Kogu kolmik maksab korraga makstes 39* € või iga üksik töötuba 14 €.

Kellele see hind olulisel põhjusel üle jõu käib võib esitada meile stipendiumitaotluse. Stipendiumi ei maksta välja rahas, vaid see vähendab kursuse hinda 10-30 %. Kellel aga oleks soov vähekindlustatud õppijaid aidata, võib esitada meile stipendiumide rahastamise ettepaneku.

*= sisaldab 14€ tagastamatut ettemaksu.

Kui koolitus mingil põhjusel ära jääb, tagastatakse korraldaja poolt koolitustasu 100%.
Mitteosalemisest teatamisel kuni kaks nädalat enne kolmiku algust tagastame 100% tagastamatut käsiraha (14 €) ületavast tasutud summast; kui teatatakse kuni 7 tööpäeva varem, tagastame 50%. Vähem kui kolm päeva ette teatamise, ette teatamata kolmikule või ühele kohtumisele tulemata jätmise või kolmiku jooksul katkestamise korral raha tagasi ei maksta, küll saab kasutamata jäänud ettemaksu kasutada järgmistel töötubadel või ka individuaalteraapiatel.

Maksta saab ette panka: OÜ Juugakoda, a/a EE752200221066957510 Swedbangas, viitenumber 2019015 või sularahas kohapeal. Soovi korral saab arve.

Tulekusoovi korral palume registreeruda siin: https://forms.gle/WVvB4VnmP6GdsQDc7 või meilitsi reet@juugakoda.ee või SMS/tel 56 49 27 69.

Info: Reet Karro  reet@juugakoda.ee tel 56 49 27 69