Reiki II astme kursus keset loodusväge, Saare järve ääres

Vabandame! II astme kursus jääb ära. Lähimad II astme kursused, laupäevakursus ja õhtukursus,  algavad meil oktoobris. 9. juulil on Tartus kaugreiki praktikapäev. Vaata koolituste plaani siin.

Reiki II aste on loogiline samm edasi I astme kursusega alanud reikiteel. Siin õpitakse reiki 3 põhisümboli abil mõjutama füüsilist ja vaimset maailma, saatma reikit üle aja ja ruumi ning looma paremat reaalsust. II aste annab õiguse teha reikit klientidele.

Tavaliselt Tartus, Juugakojas tegutsev Tartu JK Energiakool kutsub suvel inimesi linnast välja, puhkemajja kauni Saare järve äärde, kus lisaks reikile saab tajuda ja tunnetada loodusväge ja maaenergiat, puutuda kokku kõigi elementidega, nautida tulemaagiat, vee- ja saunamõnusid.

II astme kursus toimub kahel päeval, kokku 13,5 tundi e 18 ak tundi ja koosneb neljast osast:

  • reiki II astme baasteadmised

  •  II astmele häälestamine

  •  kolm sümbolit ja mantrat, kaugtervendamine

  • toksiinide eemaldamine, hingamisharjutused, rakuaktivatsioon, kaugreiki praktika, pendlitehnika, psühhokirurgia, mineviku ja tuleviku mõjutamine, energiakeskuste tasakaalustamine, sõltuvustest vabastamine.

Kursus sisaldab:

  • II astme abimaterjal kaustas

  • vibratsiooni tõstev häälestus

  • õpetamine ja juhendamine (vajadusel ka kirja teel pärast kursust 21 päeva jooksul)

  • kaugreiki ja teiste tehnikate praktiseerimine kohapeal

  • kuum tee  mõlemal päeval

  • II astme tunnistus

  • voodikoht puhkemaja kogu grupile ühises magamistoas

  • parkimiskoht puhkemaja juures

  • leilisaun vihtlemisega laupäeva õhtul

Selle kursuse eelised:

  • kursus on põhjalik, kompaktne ja intensiivne

  • ühisenergias tõuseb energiatase kõrgele, millega saab luua otsustavaid muutusi

  • kuna õpetaja pole ainult reikimeister, vaid ka terapeut, toimib kursus mitmes mõttes teraapiana ja eneseusalduse kasvatajana

  • järveäärne toimumispaik annab võimaluse linnakärast välja puhata, loodusega suhelda ning kursusel käsitletavat kohe praktikas tajuda ja kasutada

 

Kes on õpetaja?

Reet Karro  on kvalifitseeritud Algallika terapeut, vabastava hingamise ja reiki õpetaja ning energeetilise massaaži praktik. Lisaks terapeudikoolitusele rakendab ta oma kooliõpetaja töös lihvitud materjali kokkuvõtlikult ja ilmekalt edasiandmise oskust, inglise filoloogi ja tõlkija töös omandatud sõnaosavust ning kaasasündinud andeid nüüdses terapeuditöös, individuaalklientide väestamisel, teraapilise õhkkonna ja grupienergia loomisel. Tema kaugreiki seanssidel on osalenud inimesi Eestist Ukraina ja USAni, individuaalklientidest suurte gruppideni. Teil on hea võimalus seda temalt õppida juulis 2017.

Reet Karro ise on saanud Reiki I häälestuse Jaan Jäätsi (2004) ja Maire Sirkeli (2008) juures, Reiki II (2011) ja Reiki III (veebruar 2012) häälestuse aga Anti Kreemi juures Eesti Reiki Koolist, kes on ka ise Jaan Jäätsi õpilane. Reiki liin: Mikao Usui – Chujiro Hayashi – Hawayo Takata – Vanja Tvan – Aila Norlamo – Raili Raunio – Jaan Jääts – Anti Kreem – Reet Karro.

****

Toimumiskoht: Saare järve puhkemaja Jõgevamaal Saare järve ääres, Saare mõisa juurest algava ja järve poole suunduva puiestee lõpus. Lähedal on ka RMK Saare järve õpperada (3,5 km)

Aeg: L, 8. juuli 10-18 ja P, 9. juuli 9.30-18, lõuna mõlemal päeval kell 13-14.30

Esmakordsele osalejale osalustasu 150€

Selle sees on materjalid, õpetamine, kuum taimetee, tunnistus, peavari, vesi ja WC puhkemajas, voodikoht, parkimiskoht ja saun.

Selle sees ei ole toitu, mis tuleb maksta eraldi.

Kui ühest perest või firmast tuleb kaks inimest ja maksavad ühise arvega – soodustus 10% (hind ühele 144€)

Kui ühest perest või firmast tuleb kolm inimest ja maksavad ühise arvega – soodustus 15% (hind ühele 136€)

Astme kordajale:

sama õpetaja juures II või III astme lõpetanule kursus 90€ ja mujal õppinutele 120€. Üks päev sama õpetaja juures II või III astme lõpetanule 45€ ja mujal õppinutele 60€. Pool päeva sama õpetaja juures II või III astme lõpetanule 25€ ja mujal õppinutele 30€. Kogu kursuse kordaja saab tunnistuse ja kogu materjalide mapi. Ühe või poole päeva kordaja saab vajaliku osa materjalidest.

Soovitame lisaks sellele kaasa võtta toiduraha laupäevase õhtusöögi, pühapäevase hommikusöögi ja mõlema päeva lõunasöögi eest, millega meid kostitab puhkemaja perenaine. Hommikusöök maksab 5 €, lõunasöök ja õhtusöök kumbki 8€. Toit on rikkalik, värskelt valmistatud ja omanäoline.

Kursusetasu tasumiseks saab arve, palume varasemaid pangarekvisiite mitte kasutada.

Kaasa: kursuseks kirjutusvahend, rasvakriidid, õhuke joonistusplokk, 30-45 cm pikkune mängukaru, vahetusjalatsid, joogamatt, fliis/tekk ja vähemalt 2 komplekti mugavaid ja kihilisi riideid, kuna energia liikudes võib hakata nii kuum kui külm ja liigume eri temperatuuriga ruumides ja õues.

Muuks eluks ujumisriided, naiste-meeste ühisruumi sobivad magamisriided, saunatarbed, soovi korral ka matkavarustus, telk omaette ööbimiseks jms.

Palume ette registreeruda siin.

Info: Reet Karro     energiakool@juugakoda.ee      tel 56 49 27 69

Lae alla kuulutuse PDF siit

Vaata posterit siinsamas: