Reikimeister-õpetajate praktikapäev Tartus

Usui-Reiki-Attunements-at-Sat-Nam-Yoga-ChicagoOotame reikimeister-õpetaja koolituse läbinuid, miks mitte ka juba reikiõpetajana töötajaidki praktikapäevale Hingamisstuudiosse https://hingamisstuudio.ee/kontakt-2/ 29.10 kell 11-17.

Päev toimub paralleeselt reikimeister-õpetaja kursuse avapäevaga, kus väike grupp vajalikku esmakordselt õpib. Neile kuluksid väga ära kogenenumate isiklikud kogemused, samal ajal kui praktikud võivad olla üht-teist unustanud ja võidaksid süstemaatilisest kordamisest, uuest A-st ja B-st peale.

Kavas on III astme kordushäälestus, kõigi astmete põhiteadmiste ülevaatamine, kõigi astmete kursuste ülesehituse põhimõtted ja häälestuste läbiviimine. Enne lõunat (kell 13-13.30) toimub ka reiki grupiseanss reaalse saajate grupiga.

Tulla võib ka pooleks päevaks. Kell 11-14 on keskmes kordushäälestus, kõigi astmete põhiteadmised ning grupiseanss. Kell 14.30-17 aga Usui kõigi astmete ning Takata II ja III astme häälestused. Vahepeale, kella 14-14.30 jääb pooletunnine lõunapaus, mille soovitame veeta koha peal, süües jaapanipärast toitu ja ökomagustoitu.

Kogu päev maksab 36€ ja pool päeva 20€. Toiduraha maksab 6 €. Mõlemad saab maksta eelnevalt ülekandega Reet Karro FIE kontole EE532200221022815146 või sularahas kohapeal.

Kaasa võtta pleed, vahetusjalatsid, kirjutusvahend ja võimalusel kõigi astmete reiki kaustad (kindlasti III aste!). Hommikupoolikuks aga lisaks vahendid kaugreiki saatmiseks (kristallvardad, mänguloom), kui kasutaja on harjunud kaugreiki saatmiseks abivahendeid kasutama.

Kohtumiseni meister-õpetajate praktikapäeval!