Energiakeha tundmaõppimise, puhastamise ja tasakaalustamise kursuse tutvustusõhtu

ChakraHingamisstuudios toimub 28. jaanuarist 11. märtsini 7 kolmapäevaõhtut kestev energiakeha tundmaõppimise, puhastamise ja tasakaalustamise kursus. Iga õhtu keskmes on vabastava hingamise sessioon, mille eel räägime iga kord erinevast tšakrast ja hingamise käigus keskendume sellele tšakrale ja hingame läbi selle ning mille järel jagame muljeid. Lisaks sellele häälime-laulame iga kord selle õhtu tšakrale vastavat häälikut ja saame koduülesandeks tšakrat toetavaid tegevusi.

Tutvustusõhtul räägime tšakratest, vabastavast hingamisest ja algavast sarjast. Vajadusel õpime vabastava hingamise tehnikat. Õhtu tähtsaim osa on hingamissessioon, mille alguses teeme läbi kõigi tšakrate meditatsiooni.

Kogu kursuse info on siin.

Kursuse kokkupanija Reet Karro on ALGALLIKA Protsessi ja Hingamistöö terapeut ja reikimeister. Töö tšakratega kuulub mõlema võtmeoskuste hulka. ALGALLIKA meetodi tööriistaks on iga tšakrat sulgevate negatiivsete baasukumuste ja neid ümber pööravate Arhetüüpsete Afirmatsioonide tabel. Reiki arsenali kuulub kõigi tšakrate läbihingamise harjutus, millest saavad kasu kõik.

Üritus toimub Karlovas, Hingamisstuudios. Palume kaasa võtta magamiskott või tekk, villased sokid ja pudel joogivett.

Aeg: K, 21. jaanuaril

Kestus 2 tundi, kell 18.15-20.15

Hind: 10 €

Tasuda saab ette Reet Karro FIE a/a EE532200221022815146

või sularahas kohapeal.

Palume oma tulekust teada anda:

Reet Karro      reet@hingamisstuudio.ee      tel 56 49 27 69