Hingamisstuudio hingamisõhtu “Muutus 2012: olen alati õigel ajal õiges kohas.” 29. novembril 2012

Vabastav hingamine Hingamisstuudios 29. novembril kell 18.15-20.30. Hingamisterapeut Reet Karro korraldatud hingamisõhtu. Alustame jagamisringiga, järgneb teemakohane süvitsiminek ja vabastava hingamise sessioon, kus kõik hingavad koos. Lõpeb jagamise ja ommilaulmisringiga.

Vabastav hingamine on kaasaegne kehatöö meetod, mille abil saame parema kontakti oma tegelike mõtete ja tunnete ning endas peituva väega. Hingamine on ühenduslüli meie närvisüsteemi erinevate osade, teadvuse ja alateadvuse vahel. Hingates saame üle võtta oma mõtete juhtimise ja saada selleks, kes me tegelikult oleme. Hingamine valmistab meid ette ka elumuutusteks ja vibratsiooni tõusuks.  Loe veel: https://hingamisstuudio.ee/vabastav-hingamine/

„Hingamisstuudio hingamisõhtu „Olen alati õigel ajal õiges kohas tegemas ja ütlemas õigeid asju” on teine õhtu Hingamisstuudio 5 korra sarjast „Muutus 2012”. Sarja eesmärk on valmistuda aastalõpu muutusteks turvalisel ja toetaval moel, õppida usaldama ja avada end 4. dimensiooni sagedustele, nagu tänutunne ja armastus. Loe veel.

Inimestele, kellel pealkirjas olev tõde on tervendamata, tundub pidevalt, et nende ajastus on halb, nad on valel ajal vales kohas, või et nad teevad või ütlevad midagi sobimatut. Tegelik valel ajal vales kohas olemine võib kurvalt lõppeda. Meie tervisele on kasulikum integreerida tõed „minu ajastus on täiuslik” ja „olen alati õigel ajal õiges kohas, tegemas ja ütlemas õigeid asju.” Kui see õnnestub, algab soodsate kokkusattumuste jada, oskan valida õige raja ja paremad võimalused, esimesel hetkel takistustena näivad segavad asjaoludki on tegelikult mõeldud mu õigele teele juhtimiseks ja tegevuse korrigeerimiseks, mitte takistamiseks.

Teadjanaise Mai-Agate Väljataga sõnastuses kõlab sama mõte „Olen alati õigel ajal õiges kohas õige teo peal.” Ta leiab, et kui see mõte on omaks võetud, ei jää me enam kunagi hiljaks, meil on alati piisavalt aega ja me pääseme igast olukorrast.

Hingamist sissejuhatavas meditatsioonis tegeleme oma Kolmanda Silmaga, mille avamine aitab täiusliku ajastuse mõtted täielikult omaks võtta. Hingame Algallika meetodil, Algallika afirmatsioonide saatel.

Aastalõpp 2012 on väga huvitav aeg, võib-olla on kogu meie eelnev elu olnud ettevalmistus nendeks suurteks muutusteks. Võtame need vastu õhina ja põnevusega, mitte hirmu ja stressiga. Hingame Algallika meetodil, Algallika afirmatsioonide saatel.

Läbiviija: Reet Karro.

Toimumispaik: Hingamisstuudio.

Kohapeal on olemas õhukesed alusmatid, pealevõetav tekk või magamiskott tuleks kaasa võtta.

Hind: 5 korra kaardiga 12 (11 €) ja ühekordselt 13 (12) €.  Vt kogu sarja infot. Tasuda saab ette Reet Karro FIE a/a 221022815146 (Swedbank), 10010628004015 (SEB pank) või sularahas kohapeal.

Registreerumine ja info:

Reet Karro            reet@hingamisstuudio.ee          tel 56 49 27 69. Samal päeval ainult telefonil.