Vabastava hingamise koolitus “Olen õnnelik, tänulik ja õpin andestamist”

Binnie A. Dansby Algallika protsessi- ja hingamistöö keskendub nende otsuste tervendamisele, mida me tegime üsasolemise, sünni ja esimeste elutundide ajal.

Oleme uurinud mõtteid ja seisukohti, mis väljendavad negatiivseid baasuskumusi, mille laps teeb elu kohta pärast sündi, kui kohtlemine võib tunduda ebasõbralik ja maailm, kuhu ta saabus, natuke vaenulik. Sellises olukorras teeb laps otsused, mis kujunevadki elukestvateks eluvähendavateks baasuskumusteks.

Eelnevatel hingamiskoolitustel oleme end analüüsinud, eluvähendavaid mõtteid otsinud ja püüdnud need asendada elujaatavate mõtetega. Oleme läbi hinganud oma tšakrad ja need võimsamalt tööle pannud. Oleme taastanud sideme ühendväljaga ja tunnetanud sügavat ühtsust hingamiskaaslastega. Eriti neile, kes on regulaarselt hingamas käinud, näitab maailm praegu oma armastavat ja nauditavat külge. Tunneme, et oleme õnnelikud, tänulikud ja peaaegu kõigile andestanud. Seda me koolitusel jagamegi. Teeme ka Algallika meditatsiooni.

*****

Info ja registreerimine:

Reet Karro                reet@hingamisstuudio.ee  tel 56 492 769