Maatšakra ja juurtšakra tervendamise õhtu vabastava hingamisega 28.01.2015

Root chakra28. jaanuaril kell 18.15-20.30. Õpime tundma alumisi tšakraid ning puhastame ja tasakaalustame neid vabastava hingamise ja häälimisega. Juurtšakra on vana, baasenergia tšakra, seotud meie kasvamise, arenemise ja ellujäämisega. Maatšakra aga uus, 4D süsteemi energiaeskus, seotud meie maanduse ja Maaema Gaiaga ühendumisega. Hingamissessiooni alguses teeme läbi päevakohase meditatsiooni.

Vabastav hingamine on psühhospirituaalne tehnika, mis leevendab emotsionaalseid ja füüsilisi pingeid, alandab stressitaset ning aitab saada parema kontakti tunnetega, teadvustada oma tegelikke vajadusi, leida endas rõõmu, harmooniat ja tasakaalu ning suurendada loomingulist potentsiaali. Loe veel: https://hingamisstuudio.ee/vabastav-hingamine/

Energiakeha tundmaõppimise, puhastamise ja tasakaalustamise kursuse eesmärk on tundma õppida peamisi tšakraid ja nendega seotud organeid, baasuskumusi ja stresse. Tšakrate puhastamiseks ning stresside ja energiablokeeringute vabastamiseks kasutame hingamistehnikaid, häälimist, meditatsioone, visualisatsioone ja afirmatsioone. Loe veel.

28. jaanuari õhtu on pühendatud maatšakrale ja juurtšakrale.

Juurtšakra on vana, baasenergia tšakra, seotud meie kasvamise, arenemise ja ellujäämisega, hirmu, turvatunde ja baasusaldusega. Maatšakra aga uus, 4D süsteemi energiakeskus, seotud meie maanduse ja Maaema Gaiaga ühendumisega.

Kokkusaamisel me tutvustame end, kuulame miniloengut  ning räägime teemast. Häälime häälikut “U”.  Täispika hingamissessiooni alguses teeme läbi teemakohase meditatsiooni ja visualisatsiooni. Hingame Algallika meetodil. Järgnevas jagamisringis vahetame  muljeid kogetud hingamiselamustest ja lõpetame väeringis.

*****

Toimumiskoht: Hingamisstuudios.

Kaasa võtta: magamiskott/tekk, pudel joogivett ning soovi korral midagi pehmet pea alla ja villased sokid jalga.

Hind: antud õhtu 15 € või korraga makstes kogu 7 korraga sari 85@ või 3 korda 40€.

Registreerimine ja info (samal päeval ainult telefoni ja SMSi teel):

Reet Karro   reet@hingamisstuudio.ee   tel 56 49 27 69