Hingamistöötuba “Südameenergia vaba voolamine spontaanse mängu ja häälitsustega”

Tunnen püsipinges südame- ja rindkerevöö tekkepõhjuseid ja mõju inimesele. Avan südame ja luban südameenergial vabalt voolata. Oskan hingamisega lõdvestuda ja ennast reguleerida.

Ideaalis voolab energia vabalt kogu kehas, kogeme ja jagame armastust, oleme ise armastus ja nauding. Väikelapsena oli see meile püsivalt omane, täiskasvanuna on suur hulk elusust ja vahetust tõenäoliselt pärsitud, küllap häälgi tagasihoitud või koguni klomp kurgus, hingame piiratumalt, kui võiks. Loomupärase olukorra taastamiseks on palju eri võimalusi ja tehnikaid.

Meie kasutame biodünaamilisest hingamisest ja traumavabastusest laenatud võtteid: elame hingamisega sisse inimese rolli, kes väljendab kordamööda puhast viha, rõõmu ja kurbust, samuti kassi, koera ja väikelapse rolli.

Seejärel hingame biodünaamiliselt. Kolmveerandtunnisele suure energiaga hingamisele järgneb veerandtunnine lõpulõdvestus täielikus õndsuses ja seejärel joome teed ning teeme kokkuvõtteid ja energiaringi.

Töötuba toimub Juugakojas T, 03.03 kell 17.30-20.30.

Juhendaja on kogenud Algallika protsessi ja hingamistöö ning biodünaamilise hingamise ja traumavabastuse terapeut Reet Karro.

Kaasa soovitame võtta naturaalsest materjalist lina selja alla, kohapeal olemasoleva PVC-mati peale, pehme peaaluse (nt kokkupandud salli), soojad sokid ja veepudeli. Selga soovitame panna jahedama ruumi joogariided või elastsed vabaajariided.

Hind: 16 €.

Pank: OÜ Juugakoda, a/a EE752200221066957510 Swedbangas, viitenumber 202015.

Palume registreeruda siin.

Info: Reet Karro reet@juugakoda.ee tel 56 49 27 69

Kohtumiseni Juugakojas!