Hingamiskoolitus “Vaagna avamine. Energia vaba voolamine kogu kehas ja naudingu kogemine igas eluavalduses”

Eesmärk: tunnen püsipinges vaagnavöö tekkepõhjuseid ja mõju inimesele. Valdan vaagnasse ja jalgadesse salvestunud traumade ja pinge vabastamise baastehnikaid. Luban endal kogeda naudinguid, olla see, kelleks olen sündinud. Oskan hingamisega lõdvestuda ja ennast reguleerida.

Juugakojas on parasjagu käimas vabastava hingamise ning biodünaamilise hingamise ja traumavabastuse tehnikaid ja alusteadmisi kombineerivad praktilised hingamistöötoad, kus käiakse läbi kogu keha ning vabastatakse pingeid uudsete ja eksperimentaalsete tehnikatega, mis aitavad ennast paremini tundma ja juhtima õppida ning soovi korral ka ümber kujundada.

Vaagna ja jalgade piirkonna töötoa teemad ja tehnikad:

  • krooniliselt pinges vaagnavöö tekkimise põhjused ja tagajärjed
  • vaagna ja jalgade ideaalne, loomulik olek
  • võimalused piirkonna lõdvestamiseks ja avamiseks
  • kogu keha orgasmi (mitte segi ajada seksuaalse orgasmiga) mõiste, esilekutsumine ja tähtsus
  • vaagna elastsuste ja liikuvuse, naiselikkuse, mehelikkuse, seksikuse, kompleksivabaduse ja naudingute olulisus ja lubatavus
  • Tanhiti tantristlik aktiivmeditatsioon “Algallika äratamine”, mis ergastab vaagnapõhja ja aktiveerib kogu keha.

Muidugi ka hingame vähemalt 45 minutit vabastavalt.

Koolitaja on kogenud hingamisjuhendaja, Algallika protsessi ja hingamistöö ning biodünaamilise hingamise ja traumavabastuse sertifitseeritud terapeut ja Dan Brulé vabastava hingamise baastaseme praktik Reet Karro.

Kaasa soovitame võtta naturaalsest materjalist lina või saunalina külje alla, PVC-mati peale, pehme peaaluse (nt kokkupandud salli) ja veepudeli. Kuni pikaliheitmiseni oleme sokkidega või paljajalu. Selga soovitame panna jahedama ruumi joogariided või õhukese spordidressi.

Koht: Juugakoda, Saekoja 36a-310 Tartus, Karlovas. Tulekuõpetus.

Aeg: 21. novembril 2019 kell 18.15-20.30.

Hind: see töötuba eelnevalt panka makstes 14 € või sularahas kohapeal 15 € või 3 korra kaart 40 € või 5 korra kaart 60 €.

Pank: OÜ Juugakoda, a/a EE752200221066957510 Swedbangas, viitenumber 2019015.

Palume registreeruda https://forms.gle/nFhSA5ngssY7MYPs9

Info: Reet Karro reet@juugakoda.ee tel 56 49 27 69