3-osaline hingamis- ja enesearengukoolitus “Energia liikuma ekstaatilise tantsu, laulu, kogukehaliikumise ja hingamisega”

Jõuludele vastu rõõmsalt, pingevabalt ja energiliselt! Kutsume 3 töötoaga hingamis- ja enesearengukoolitusele ekstaatilise tantsu, laulu, kogukehaliikumise ja hingamisega.

Illustratiivne foto: Pezibear portaalist Pixabay

Ideaalis voolab energia vabalt kogu kehas, kogeme ja jagame armastust, oleme ise armastus ja nauding. Väikelapsena oli see meile püsivalt omane, täiskasvanuna on suur hulk elusust ja vahetust tõenäoliselt pärsitud, kehagi tõenäoliselt kohmakam, või liigub ja hingab piiratumalt, kui võiks. Loomupärase olukorra taastamiseks on palju eri võimalusi ja tehnikaid.

Meie pakume välja hingamistöötoad, mille ajal liigutame energiat, väljendame emotsioone ja elame välja pingeid ekstaatilisetantsu ja/või lauluga ning teeme keha-, näo-, hääle- ja hingamisharjutusi. Töötoa põhiosa on täispikk hingamissessioon lõpulõdvestusega. Lõpus jagame teetassi juures hingamiskogemusi ja teeme energiaringi. Töötoad on kavandatud tõusvas joones, iga järgmine võimsama mõjuga kui eelmine.

Kursus toimub kolmel neljapäevaõhtul kell 18.00-20.30. Teemad on:

5. detsember Energia liikuma ekstaatilise tantsu ja hingamisega

12. detsember Energia liikuma laulu ja hingamisega

19. detsember Energia liikuma totaalse eneseväljenduse, kogukehaliikumise ja hingamisega

Juhendaja on kogenud Algallika Protsessi ja Hingamistöö ning biodünaamilise hingamise ja traumavabastuse terapeut Reet Karro.

Kaasa soovitame võtta naturaalsest materjalist lina külje alla, pehme peaaluse (nt kokkupandud salli) ja veepudeli. Kuni pikaliheitmiseni oleme sokkidega või paljajalu. Selga soovitame panna jahedama ruumi joogariided või õhukese spordidressi.

Hind: iga töötuba 15 € VÕI kogu kursus ettemaksuna 40 €.

Pank: OÜ Juugakoda, a/a EE752200221066957510 Swedbangas, viitenumber 2019015.

Palume registreeruda siin.

Info: Reet Karro reet@hingamisstuudio.ee tel 56 49 27 69

Kohtumiseni Juugakojas!