Kristiina Raie augustis 2019 toimunud energeetilistest muutustest

Planeet Maa ehk Elu Keskuse planeet nagu seda mõned Meistrid energiakeeles kutsuvad – on jõudnud koos oma päikesesüsteemiga jälle piirkonda, kus teadlikel liikidel ehk siis nendel, kelle kehas on kehastunud Vaim Looja olemus – toimub nn Ülestõusmine/Valgustumine/Teadlikuks saamine.
Tavalisel inimesel näeb see välja nii, et inimese kehas aktiveerub kogu tema võimete potentsiaal, vaatamata keskkonnale. Inimene muutub tundlikumaks ja otsib aktiivselt võimalusi kogeda suurt rahulolu ja õnnetunnet enda sees. Ta ei suuda enam kannatada, ennast alla suruda, tuim olla…
Kogu selle segaduse keskel ei saa inimene eriti praegu toetuda ümbritsevale keskkonnale, sest keskkonnamudel on aegunud suures osas.

Inimesed küsivad minult – kuidas saab sellises keskkonnas jaatada? Selgitan veelkord mis on jaatamine – kui ma kedagi jaatan, siis ma:
1. võtan teda sellisena nagu ta praegu on
2. ma austan teise otsuseid ja valikuid ja mõistan, et ta loob nagu hetkel oskab
3.mul ei ole sisemiselt mingit vastuolu selle inimese/olendi suhtes
4. minu suhtumine on kerge ja positiivne või neutraalne, aga mitte negatiivne
5.kogu oma olemusega austan selle inimese/olendi Looja tasandit- tean, et ta on pärit nagu minagi – Algallikast/ Jumalikust energiast.

Jaatades ennast ja kõike enda ùmber, oskan ma samal ajal luua enda sees selgust – oskan valida ja oskan otsust vastu võtta.
Näiteks keegi käitub agressiivselt – ma olen täielikult jaatav selle olendi suhtes, aga ma valin olla temast eemal, teises keskkonnas.

Jaatamise seisund laseb näha ja tunnetada tõde.
Selleks, et näha, mis praegu toimub meie maailmas ja suuremas plaanis – pidin ma saavutama täielikult jaatava seisundi enda sees.

Praegune inimkond, pean silmas – viimased tuhanded aastad eksisteerinud inimliik – oli loodud eelnevast teadlikust inimliigist (nemad elavad kõrgemal tasandil teises kohas). Praegune – mòni tuhat aastat vana – inimliik on muteeritud humanoidliigi poolt, kes on meie jaoks hiiglased. Meie praegune kehaliik teenis neid hiiglaseid põhimõtteliselt orjadena siin – suletud maailmaruumis (meie planeet on palju suurem ja seal piiri taga elavad teised humanoidliigid). Meie liigi kehasid on ära kasutatud kõige jóhkramal moel ja erinevates rollides. Meie kehades on võimete potentsiaal olnud vâhe avatud ja Vaimu Looja tasand on olnud vähem seotud kehaga. Samuti asus meie planeet kaugemal ja nö hämaramas piirkonnas – galaktika osas. Need humanoidhiiglased, said loa luua endale enda näo järgi – neid teenindav liik. Miks said loa?? Sellepärast, et kogu nende loomine ei kõigutanud kohaliku galaktika tasakaalu suuremal määral. Kellelt sai loa? Igas galaktikas on oma nõukogu, juhid jne.

Aga planeet liikus oma päikesesüsteemiga kosmilisel teel edasi ja siin piirkonnas – praegu – aktiveerub inimliigi kehades võimete kogupotentsiaal, kehadesse kehastuvad Vaim Loojad oma kõrgemate tasanditega (mina nimetan – Pùha Vaimu tasand laskub kehasse) ja siin piirkonnas ei saa enam inimliiki ära kasutada.

Kujutage ette – nüüd on see inimliik jäetud (peaaegu juba vaba oma isandatest) maha – KOGU NEGATIIVSE MADALAS SAGEDUSES ÜHISTEADVUSEGA. Inimkehade ALATEADVUSES on palju mustreid, mis on pärit ellujäämistasandilt. Ja nüüd tuleb püsti tõusta ja luua uus maailm endale.

Galaktika tasandil oleme me liigina jälgimise all – kui meie liik on kogu oma aktiveerunud võimete potentsiaaliga HÄVITAVA ENERGIAGA, EITAV JA VASTANDUV, siis aktiveerub liigi hävimisprotsess, et kaitsta kohaliku galaktika TASAKAALU!

IGA INIMESE SISEMINE HÄÄLESTUS MÕJUTAB TULEVASI PROTSESSE MAA PEAL!

Selle info eesmärk on anda selgemalt teada, mis praegu toimub ja mitte mingil juhul hirmutada kedagi.

Praegusel hetkel on sellised valikud –
1. toetada oma häälestusega uue reaalsuse loomist siin maa peal – anda kogu petlik minevik endast vabaks, lõdvestuda, olla jaatav ja luua häälestus enda sees, mis toetab selle inimliigi ja keskkonna säilimist.
2. otsustada, et see kehastus siin on viimane ja valmistuda kunagi lahkuma teadlikult väga kõrges sageduses nii, et siia maailma enam ei kehastu.
3. suhtuda rahulikult ja külmalt sellesse mis toimub, elada tavateadvuse tasandil lihtsat elu edasi ja riskida sellega, et kunagi toimub lahkumine siit kehast ikkagi duaalsel tasandil (madalamas sageduses) ja sattuda uuesti kehastuma kuhugi, kus on valitsejaks need samad (endised) nö isandad, kuna nad on siiani kontrollinud eludevahelises energiaruumis inimeste kehastumist.

Kogu selle loo juures meenutame endale, et meie ise oleme tõeliselt – Vaim Loojad, kes on praegu seotud selle kehaga ja liigiga. Me oleme surematud ja hävimatud kogu oma mäluga ja kogemuste pagasiga.

Hetkel on küsimus – kas me hindame ja väärtustame sisemiselt seda inimliiki, kuhu me oleme sündinud? Kas me väärtustame piisavalt, et toetada selle inimliigi säilimist?
Kui hindame, siis tuleb vastavalt sellele luua enda sees häälestus, mis toetab selle liigi säilimist.

Edu meile kõigile loomises!
KR

Rohkem Kristiina Raie tekste ja videoid leiab Facebooki lehelt Methodraie