Vabastava hingamise õhtu “Tuletorni tippu” 20.05.2019 Tartus

Vabastav hingamine on kaasaegne integreeriv ja avardav kehateraapia. Vabastavalt saab hingata väga erinevalt, nt kiiresti või aeglaselt, sügavalt või pinnapealselt või veel kümnetel eri viisidel.  Juugakojas kasutatakse erinevaid hingamistehnikaid, seekord Binnie A. Dansby loodud meetodit ALGALLIKA Protsess ja Hingamistöö, mis on turvaline ja õrn, sobides ka kroonilistele haigetele ja lapseootel naistele.

20. mai hingamisõhtul teeme hingamise käigus läbi rännaku hingematvalt ilusal kaljumaastikul asuva tuletorni juurde ja selle tippu, avastades rännaku käigus uusi aspekte iseendast ja tipus loodetavasti oma eluülesande.

Õhtut juhendab ALGALLIKA Protsessi ja Hingamistöö terapeut Reet Karro.

Selga palutakse panna mugavad rõivad ning soovi korral kaasa võtta naturaalsest materjalist pleedi/teki sünteetilise joogamati katmiseks, pehme peaaluse (nt salli), soojad sokid ja veepudeli.

Õhtu toimub Juugakojas, spetsiaalselt kehateraapiatele kohandatud ruumis 20. mail kell 18.15-20.30 ja maksab 13 €.

Tulekusoovist palutakse teatada meiliaadressil reet@juugakoda.ee või SMS-iga telefoninumbril 56492769.

Kohtumiseni hingamisõhtul!