10x vabastava hingamise kursuse “Rõõm ja kindlus” tutvustav kord

Õpime hingamistehnikat, vaatame üle kursuse teemad ja võimalused. Hingame vabastavalt. Lõpetame kogetu jagamisega teetassi juures.

Vabastav hingamine on psühhospirituaalne tehnika, mis leevendab emotsionaalseid ja füüsilisi pingeid, alandab stressitaset ning aitab saada parema kontakti tunnetega, teadvustada oma tegelikke vajadusi, leida endas rõõmu, harmooniat ja tasakaalu ning suurendada loomingulist potentsiaali. Loe veel: http://www.juugakoda.ee/teraapiad/hingamisteraapia/vabastav-hingamine/

10 kohtumisega vabastava hingamise kursuse “Rõõm ja kindlus” eesmärk on saavutada vaba, liikuv, rõõmus ja sihiteadlik olek. Kasutame selleks uusimaid, kaasaegseid materjale, harjutusi ja meditatsioone. Hingame vabastavalt, tegeledes oma elu oluliste teemade ja kvaliteetidega. Lisaks sellele liigume, tantsime, vaatame iseendasse ja täiustame end.

Kursuse koostaja, koolitaja ja hingamistoetaja on kogenud ja kvalifitseeritud hingamisterapeut Reet Karro, kes ise hingab vabastavalt aastast 2002 ja on õppinud ALGALLIKA Protsessi ja Hingamistöö ning Biodünaamilise Hingamise ja Trauma Vabastamise terapeudiks ning pakkunud juba 8 aastat hingamisteraapia individuaal- ja rühmaseansse.

Tutvustaval kohtumisel T, 22.01 kell 18.15-20.30 Juugakojas tutvume kasutatavate hingamis- ja liikumistehnikatega ning teeme läbi täispika hingamisseansi, heites kiirpilgu kursuse teemadele.

*****
Kaasa soovitame võtta naturaalsest materjalist pleed/tekk mati ja keha vahele), rätik või sall pea alla, villased sokid jalga ja pudel joogivett. Kunstmaterjalist alusmatid ja pealevõetavad pleedid on olemas.

Tutvustav kohtumine on tasuta.

Registreerimine: https://goo.gl/forms/QUC08cWYHalZwZJz1

Info:
Reet Karro reet@juugakoda.ee tel 56 49 27 69