Praktiliste hingamiskoolituste nelik “Huvitavad hingamistehnikad”

Neli praktilist hingamiskoolitust igal kolmapäevaõhtul Tartus. Õpime suunatud hingamisega jõudma endasse, oma sisemisse rahusse ja saama spirituaalseid kogemusi. Iga koolitus koosneb uute hingamistehnikate tutvustamisest ja läbitegemisest ning täispikast vabastava hingamise seansist koos õpitud tehnikatega.

Huvitavad hingamistehnikad” koosneb neljast järjestikusest hingamisõhtust, igaüks pühendatud ühele kindlale hingamistehnikale ja selle rakendusvõimalustele. Igal kohtumisel räägime teemakohasest hingamistehnikast ja selle võimalustest, demonstreerime seda ja teeme selle praktiliselt läbi. Hingamisseansi ajal hingame osa aega teemakohase tehnika abil, ülejäänud aja aga kõiki eelnevalt õpitud tehnikaid rakendades, muutudes ajapikku järjest täiuslikumaks hingamistehnikate valdajaks ja vabamaks hingajaks. Kohtumiste vaheajal harjutame tehnikat iga päev 2-3 korda päevas. Kuna kohtume regulaarselt 4 korda, saame endale selleks ajaks enesearengu tugigrupi ja muutume kuu ajaga tuntavalt.

Sarja eel, ajal ja järel on soovitatav järgida ka tervisliku toitumise, piisava joomise ja küllaldase liikumise nõudeid ning hoiduda võimalusel ravimite ja meelemürkide tarvitamisest, et endale mitte eluviisidega ise takistusi tekitada.

Teemad:

30. mai Tähelepanu ja fookuse juhtimine hingamisega. Hingamine afirmatsioonidega.

6. juuni Südamehingamine ja spirituaalne hingamine.

13. juuni Tantrahingamine ja sufihingamine.

20. juuni „Šamaanihingamine. Eesmärkide täidetuse hindamine. Kokkuvõte sarjast.”

 

Sarja kokkupanija ja läbiviija Reet Karro on ALGALLIKA Protsessi ja Hingamistöö terapeut, Biodünaamilise Hingamise ja Trauma Vabastamise edasijõudnud praktik, Dan Brulé õpetatava hingamistöö baastaseme praktik ning reikimeister-õpetaja. Hingamissarju on ta korraldanud ja juhtinud alates 2011. aasta kevadest. 

Kokkusaamised toimuvad Juugakoja hubases ja heade proportsioonidega hingamisruumis.

Kohapeal on olemas matid ja pealevõetavad pleedid. Soovi korral võib kaasa võtta veepudeli,õhukese pleedi või lina mati peale, külje alla, ning pehme peaaluse või salli ja soojad sokid.

Igakordne kestus 2 tundi 15 min, kell 18.15-20.30

Hinnad:

4 korda 50* €, 3 korda 39* €, 2 korda 27* €, 1 kord 14 €.

* – sisaldab tagastamatut käsiraha 14€

Õpilastele, tudengitele, pensionäridele ja töötutele üksikkord 10 €, kaks korda 20* €, kolm korda 30* € ja kogu nelik 40* €.

* – sisaldab tagastamatut käsiraha 10€

Tasuda saab ette saaja Juugakoda, pank Swedbank, konto IBAN: EE752200221066957510, viitenumber 11565. Seletuseks “Tõelise väe vallapäästmine” ja kuupäev(ad) või sularahas kohapeal.

Kellele sarja hind olulisel põhjusel üle jõu käib võib esitada meile stipendiumitaotluse. Stipendiumi ei maksta välja rahas, vaid see vähendab kursuse hinda 10-30 %. Kellel aga oleks soov vähekindlustatud õppijaid aidata, võib esitada meile stipendiumide rahastamise sooviavalduse.

 

Palume registreeruda siin.

Info: Reet Karro      reet@juugakoda.ee      tel 56 49 27 69

Sarja tunnuspilt pärineb siit. Täname allikat!