Hingamisteraapia töötuba “Tuju ja energiataseme tõstmine” 14.09.2017 Tartus

Email this to someonePrint this pageShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn
Angela Aru mandala “Üheshingamine”

Hingamine pole vaid elutähtis kehafunktsioon, vaid tähtis võti energiataseme, meeleolu, seisundi ja enesetunde teadlikuks muutmiseks. Teadliku hingamisega saab valida, kas aktiveeritakse sümpaatiline (võitle- või põgene refleks) või parasümpaatiline närvisüsteem (lõõgastumine, seedimine, tervenemine).

Hingamisteraapias kasutatakse hingamissageduse ja -tempo, hingamiskanali (suu/nina) ja tähtsaima tööd tegeva piirkonna (rind/kõht) sihipärast muutmist, et saavutada soovitud eesmärk. Viimaseks võib olla nii rahunemine ja lõõgastumine, kui allasurutud emotsioonide ülestoomine ja endast läbi voolata laskmine.

Algallika Protsessi ja Hingamistöö logo

14.09 õpime hingama tuju ja energiataset tõstvalt koos toetavate afirmatsioonidega Algallika Protsessi ja Hingamistöö meetodil. Algallika Protsess ja Hingamistöö on positiivse psühholoogia alla liigituv hingamisteraapia meetod, kus fookus on inimeste võimestamisel, negatiivsete baasmõtete (olen üksi, eraldatud, elu on ohtlik, mul ei ole valikut jne) asendamisel võimestavate, elujaatavate mõtetega, ohvriteadvuse asendamisel loojateadvusega.

Töötuba juhendab kogenud hingamisjuhendaja Reet Karro, kes on kvalifitseeritud Algalika Protsessi ja Hingamistöö terapeut.

Töötuba toimub Tartus, Juugakojas, spetsiaalselt hingamise ja mediteerimise jaoks mõeldud 30 m2 mööblivabas ruumis naturaalsest linoleumist põrandaga.

See kestab 2,5 tundi, 18.15-20.45.

Kaks töötuba (14.09 ja 21.09) maksab korraga makstes 28 €.

Ühe korra kaupa makstes maksab see töötuba 15 €.

Maksta saab ette panka: OÜ Juugakoda, a/a EE752200221066957510 Swedbangas, viitenumber 10472 või sularahas kohapeal. Soovi korral saab arve.

Kasutamata jäänud ettemaksu saab kasutada järgmistel töötubadel. Tagasimakse korral arvestatakse summast maha või esimese osaletud korra eest 15 € tagastamatut ettemaksu.

Kaasa palume võtta pehme peaaluse või küljealuse pleedi, teise pleedi peale võtmiseks ja veepudeli.

Tulekusoovi korral palume registreeruda siin: https://goo.gl/forms/8EvmBcXU9sjHellr1 või meilitsi reet@juugakoda.ee või SMS/tel 56 49 27 69.

Info: Reet Karro  reet@juugakoda.ee tel 56 49 27 69