Südamemeditatsioon ja vabastav hingamine rindkere vabastamiseks 7. juunil 2017

Ideaalis voolab energia vabalt kogu kehas, kogeme ja jagame armastust, oleme ise armastus, mida ei sega ei kehas varjatud kujul säiluvad võitle-või-põgene refleksi osalised vallandumised, traumaatilised mälestused, allasurutud emotsioonid, tardumus, raudrüüna mõjuv lihasturvis ega pinges lihased. Selle olukorra saavutamiseks on palju eri võimalusi ja tehnikaid. 

Meie pakume välja grupikohtumised, kus treenitud ja terved teevad soojenduseks dünaamilisi meditatsioone, et vabanemine oleks veelgi suurem. Vähetreenitud, krooniliste haiguste ja terviseprobleemidega inimesed valivad energilise liikumise asemel rahustava hingamise, mistõttu ka nende süvahingamine tuleb rahulikum ja mõtlikum, kuid tormiliselt liikuv grupienergia aitab sügavamalt vabastada neilgi. 

Käime läbi kogu keha pealaest varbaotsteni. 

7. juuni teema on rindkerevöötme vabastamine.

Rindkerevööde hõlmab ka roietevahelised lihased, deltalihased, seljalihased, abaluulihased, labakäed ja käsivarred.  Viha pingestab sealseid lihaseid, ärevus muudab hingamise pinnapealseks või paneb emotsioonide allasurumiseks koguni hinge kinni hoidma. Emotsionaalne pinge väljendub selja pingetes. Sellisel juhul on rindkere pidevalt puhevil, väljahingamine puudulik, mille tulemuseks on krooniline ärevus. Kui hingamine on minimaalne, on ka energiatase puudulik.

Lahendus: vabastame oma rindkeres, ülaseljas ja kätes salvestatud traumad, vabastame sealse kroonilise pinge, et energia saaks hakata vabalt voolama. Rindkeresegmendi vabastamine lubab energial liikuda ka alla vaagnasse, kus seda tavaliselt kõige enam vaja on.

Kohtumisel teeme sugestiivse muusika saatel harjutusi kehassse salvestunu vabastamiseks, jätkates bioenergia liigutamist ka hingamissessiooni ajal. Viimane toimub põrandal, mattidel lamades. Sessiooni järel teeme kokkuvõtteid ja jagame kogetut teetassi juures.

Enne hingamist on seekord kavas ka harmoniseeriv ja tasakaalustav Südamemeditatsioon (vt pildilt).

Kohtumine toimub meie avaras hingamisruumis kell 18.15-20.45.

Kaasa palume võtta teki/pleedi, pehme peaaluse (nt kokkupandud rätiku)  ja veepudeli. Kuni pikaliheitmiseni oleme sokkidega või paljajalu.

Kuna see toimub ühel uue teraapiakoja avapäevadest (K-R, 7.06-9.06), on see tasuta.

Palume registreeruda siin

Info: Reet Karro reet@hingamisstuudio.ee tel 56 49 27 69

Kohtumiseni!