Reiki praktikaõhtu reiki I astme kursuse raames 21. mail 2017

6Oodatud on kõigi astmete reiki praktikud. Saame tuttavaks, seame end reikilainele, vahendame reikit üksteisele ja saame ka ise.

Pühapäeval, 21. maiil kell 15.30-18 on Tartu Reiki Koolis reiki praktika. See on viimane osa reiki I astme kursusest, kus praktikud on oodatud kursuslastega ühinema ja neid toetama, sest reiki on võimsam, kui seda vahendab rohkem inimesi, samuti avardavad praktikute kogemused reikiõpilaste maailmapilti. Pärast tutvumist seame end reikilainele Reiju jt harjutustega. Seejärel keskendume praktilisele reiki vahendamisele. Vahendades üheskoos reikit massaažilaual lamavale kaaslasele, tekitame reiki vanni, milles kümblemine on puhas õndsus. Iga kohaletulnu saab reikit ka ise. Maksab 5 eurot.

Soovitav on kaasa võtta vahetusjalatsid või villased sokid, kui keegi vajab tee kõrvale süüa, siis enda tarbeks ka seda.

Praktika toimub Hingamisstuudios.

Palume ette registreeruda: reet@hingamisstuudio.ee või tel 56 49 27 69.

Järgmiste reiki praktikate osas jälgige palun reklaami lehel Üritused.

Foto on tehtud Tartu Reiki Kooli praktikapäeval, autor  Eve Sepp.