Tartu Reiki Kooli lõpetas kolmas reiki meister-õpetaja

Reiki on muutunud viimasel ajal ülipopulaarseks, esimese astme kursustele tuleb gruppide viisi uusi õpilasi. Enamasti on nad esialgu vaimustuses, valmis muutma ja muudavadki oma eluviise ja mõtlemist, kasutavad reiki rituaale vähemalt 21 päeva pärast kursust. Sellel rajal edasiliikumine eeldab siiski pühendunud tööd iseendaga, seetõttu on teise astme grupid juba väiksemad ja meistriastmele jõuavad kõige motiveeritumad ja pühendunumad. Seda suurem on rõõm neist, kes on valinud sellel teel lõpuni käia.

Tartu Reiki Kool on tegutsenud novembrist 2013 ja selle on rohkete I, arvestatava suurusega II ja pisikeste III astme gruppide kõrval seni lõpetanud kaks reikimeister-õpetajat – Marju Varblane ja Mare Jaansoo.  Nüüd lõpetas ka kolmas: Ene Laius. Ene alustas meister-õpetaja astet oktoobris 2016 ja tegi viie kuu jooksul läbi I ja II astmel õpetamise praktika, esines reiki tutvustusel ja juhendas harjutusi reiki praktikaõhtul.  6. aprillil võttis ta teiste III astme praktikute aplausi saatel vastu teenitud tunnustuse, reikimeister-õpetaja tunnistuse oma õpetajalt, Tartu Reiki Kooli loojalt Reet Karrolt. Õnnitleme!

Ene Laius ja Reet Karro