Reiki I astme kursus inglise keeles

Reiki1_cert
Illustratiivne ingliskeelne reikitunnistus

Tartu Reiki Kool on tunnetanud vajadust ja korraldab esimese reikikursuse inglise keeles, lootes näha õppijate seas Eestis elavaid välismaalasi, aga ka eestlasi, kel on ees välismaale kolimine või tihedad välismaa sõidud ja kes õpiksid hea meelega järgmist astet mõnes välismaises reikiõppe kohas või osaleksid reiki praktikaüritustel välismaal. Selleks annaksid julgust selgeks saanud ingliskeelne reikiterminoloogia, küllaldane vestluspraktika ja ingliskeelne rahvusvaheline I astme tunnistus.

Kasutame osaliselt eestikeelseid materjale, osaliselt ingliskeelseid Kanada reikimeistri Margart Jangi materjale. Vajadusel tagame koha peal tõlke. Muidu on meie kursus nagu ikka meie I astme nädalavahetusekursused – 1. päeval, 20. mail kell 11-17, reiki põhiteadmised, häälestustseremoonia, energia liigutamise harjutused ja kätepositsioonid endale reiki tegemiseks. 2. päeval, 21. mail kell 11-18, värskendame häälestust, õpime reikiga puhastama ja laadima (kristalle, asju, ruume) ning vahendama reikit teisele inimesele, millega saab hiljem tervendada oma lähedasi ja sõpru. 2. päeva lõpetab võimas reiki vann ja tunnistuste kättesaamine.

Järgneva 3 nädala jooksul teevad kõk endale iga päev reikit ja läbivad suurema või väiksema puhastusprotsessi.

Kursus maksab 76€. Tasumiseks saadetakse arve korraldaja uute rekvisiitidega hiljemalt 18. mail. Palutakse varasematele pangakontodele mitte maksta.

Loe kõnealuse ingliskeelse kursuse pikka kuulutust siin: https://hingamisstuudio.ee/2017/04/reiki-level-1-training-in-tartu/

Registreerimisleht ainult inglise keeles on siin: https://goo.gl/forms/8KZKExInDRX0PR0w2

Juhul, kui selle täitmisega on raskusi, võib täita eestikeelse lehe, valides valikust ingliskeelse kursuse siin: https://goo.gl/forms/s8u756rT5jAuGMhr2

Tore oleks kohtuda kursusel! Seniks põnevat enesearenguprotsessi jätku!

Parimat soovides

Reet Karro
reikimeister-õpetaja