Tartu Reiki Kooli reiki II astme hommikukursus 7.-28.03 2017

Reiki II aste on suur samm edasi I astme kursusega alanud reikiteel. Siin õpitakse kujundama oma reaalsust, nii füüsilist kui vaimset maailma, mõjutama oma minevikku ja tulevikku ja saatma tervendavat energiat vahemaa taha. Seda kõike nii reiki kolme põhisümboli abil kui lihtsalt kavatsuse/taotlusega. II astme lõpetamine annab õiguse teha reikit klientidele.

Kursus toimub teisipäevahommikuti kell 9-12.15 Hingamisstuudios, Saekoja 36a-310. Kursuse maht on 16 akadeemilist tundi ja see maksab 100 eurot.

Hinna sees on õpetamine, juhendamine, praktilised reikiharjutused, mahukas materjalide mapp, kuum tee ja kõigil, kes on täitnud kolm lõpuülesannet ka tunnistus. Ülesanneteks on:

  1. tagasisidelehe täitmine

  2. oma arengu analüüsi dokumendi täitmine

  3.  15-minutilise kaugseansi läbiviimine ja kaugseansi tagasiside lehe täitmine.

Nelja kohtumiskorraga kursus sobib II astmele eriti hästi, sest annab iga sümboli omandamiseks ja kinnistamiseks nädala aega ning regulaarselt kohtuv grupp pakub  üksteisele tuge ja erinevaid praktiseerimisvõimalusi. Tekib järjepidevus ja harjumus.

Grupienergia kujundaja, õpetaja ja juhendaja on kogemustega hingamisterapeut, reikimeister-õpetaja, terviseedendaja ja uue vaimsuse levitaja Reet Karro.

Kaasa soovitame võtta vahetusjalatsid, kirjutusvahendi, joonistusploki vähemalt 3 lehega, 3 rasvakriiti/värvipliiatsit/vildikat, kirjutusvahendi ja 3. korral ka suure mängukaru/pehme nuku.

Tulla soovija peaks registreeruma siin ja hoogustama võimalikult kohe tervislike eluviiside järgimist, et kursusega algav uus puhastusperiood tuleks kerge.

Kohtumiseni 7.03!