Stipendiumivõimalused Tartu Reiki Kooli reiki II astme õhtukursusele 16.02-9.03

Tartu Reiki Kooli reiki II astme õhtukursus toimub 16. ja 23. veebruaril ning 2. ja 9. märtsil , esimesel kahel korral kell 18-21.15 ja järgmisel kahel kell 18-21.30, kokku 13,5 tundi ehk 18 ak tundi. See koosneb neljast osast:

  • Reiki II baasteadmised ja kasutamise valdkonnad

  • Kolm sümbolit ja mantrat, kaugtervendamine

  • II astmele häälestamine

  • Hingamis- ja energiaharjutused, toksiinidest vabastamine, energiakeskuste puhastamine, rakuaktivatsioon,  psühhokirurgia, kaugreiki vahendamine, mineviku valgustamine ja tuleviku loomine.

II kursus on loogiline samm I astme kursusega alanud reikiteel. Sellega õpitakse oma reaalsust tõhusalt mõjutama ja saadakse kätte õigus vahendada reikit klientidele.

Õhtukursusel on lisaeelised – moodustub toetav enesearengugrupp, regulaarne kooskäimine ja võimalus keskenduda korraga vaid ühele sümbolile tagavad hea kinnistumise.

Õpetaja on reikimeister-õpetaja, hingamisterapeut ja valgusekandja Reet Karro.

Kursus maksab 120 €. Grupi täiendamiseks uute inimestega, aga ka osalemisvõimaluse pakkumiseks neile, kes selle hinna juures kursusele tulla ei saaks või eelistaksid väiksema hinnaga kursuseid, kuulutame välja kaheksa  stipendiumit:

 

  1. Üks valgustöö tegija stipendium vabalt valitud suuruses. Valgustöö tegija on inimene, kes kiirgab kõrgeid, häid vibratsioone, on pühendunud inimkonna teenimisele ja/või planeedi päästmisele. Ta levitab sõnumeid tervislikest eluviisidest, keskkonnasõbralikust elulaadist ja eetilistest põhimõtetest ning järgib neid ka ise. Vähemalt üks osa tema tööst või vabatahtlikuna tegutsemisest peaks olema seotud inimeste juhendamise või aitamisega.

  2. Kaks meesenergia kandja stipendiumit suuruses 20€ (kursuse hind 100€). Meesenergia kandja on meessoost ja võiks nautida grupi valdavamalt naistest koosneva kollektiivi energia tasakaalustamist oma maskuliinse energiaga.

  3. Üks hinnatundliku kursuslase stipendium suuruses 30€ (kursuse hind 90€). Kursuslasel on kas suur pere, abivajavad pereliikmed või lähisugulased, ta on töötu, pensionär, kodune või ei ole tema sissetulek muul põhjusel piisav kursusele normaalhinnaga tulekuks.

  4. Üks hinnatundliku kursuslase stipendium suuruses 45€ (kursuse hind 75€). Kursuslasel on eriti suur pere, mitmeid abivajavaid pereliikmeid või lähisugulasi, ta on pikaajaline töötu, üksik pensionär, omastehooldaja või ei ole tema sissetulek muul põhjusel piisav kursusele normaalhinnaga tulekuks ega ka tulekuks hinnaga 90€.

  5. Üks särava grupitäiendaja stipendium vabalt valitud suuruses. Säraval grupitäiendajal on alati hea tuju, küllaga kogu gruppi inspireerivaid ideid, hea sõna varnast võtta kõigile ja ta suudab pakkuda keerulisel hetkel olukorda päästvaid lahendusi. Samas ei ole ta liiga domineeriv ja oskab oma eneseväljendust doseerida.

    Stipendiume 1-4 ei anta välja rahas, vaid need väljenduvad soodsamas kursuse hinnas kohe selle tasumisel.

5., särava grupitäiendaja stipendiumi saaja maksab esialgu kursuse hinna täies suuruses, soovitud summa makstakse talle 9. märtsi õhtul tagasi, kui ta on kõik korrad kohal käinud ja grupp kinnitab, et ta vastab särava grupitäiendaja kirjeldusele.

Stipendiumi saamiseks tuleb täita motivatsiooniankeet. 11. veebruaril tehakse otsus kõigi selleks ajaks taotletud stipendiumite kohta. 12. veebruariks jaotamata jäänud stipendiumid on jõus ja neid saab taotleda kuni nende välja andmiseni või 16. veebruarini.

Motivatsiooniankeet: https://goo.gl/forms/g0AtEilEe4gMwDdJ2

Info: Reet Karro reet@hingamisstuudio.ee tel 56 49 27 69