Tartu Reiki Kooli reiki meister-õpetaja koolitus 13. aprillist 13. augustini 2017

dreamstime_xs_24022522Reikis on III aste SHINPI-DEN meistri tase ehk müsteerium. See on kõrgeima energeetilise võnketasandiga aste, kus vaimsusel ja vaimsel arenemisel on väga oluline roll. Sellel astmel antakse ka üle ja omandatakse kõigi astmete häälestusprotseduurid. Kõik häälestused, mida õpilane kursuse käigus praktika mõttes läbib, tõstavad tema vibratsiooni, nii et hea oleks valmistuda puhastumiseks ja valida kursuseks muudest pingelistest kohustustest vabam aeg.

13. aprillil 2016 algab Tartu Reiki Koolis põhjalik õpetajaastme kursus, mis koosneb kahest 3-tunnisest kohapealsest koolitusõhtust, 4 kuud vältavast õpetajapraktikast ja 3-tunnisest meister-õpetaja koolituse lõppastmest jooksvalt kokkulepitud ajal. Õpetajakoolituse juurde kuuluvad ka materjalid reiki õpetamiseks eri astmetel.

Kursusele pääsemine

Kursusele pääseb reiki praktik, kes on lõpetanud Usui reiki III astme kursuse koos häälestusega Reet Karro juures. Eelnevalt lõpetatud II astmest peab olema möödas vähemalt 6 kuud ja soovitatav on, et ka III astmest oleks möödas vähemalt 21 päeva. Neile III astme praktikutele, kes ei ole III astet Reet Karro juures lõpetanud, soovitame kaaluda enne õpetajakursuse algust kordamist  11. veebruaril või 30.märtsil ja 6. aprillil toimuval reiki III astme kursusel. Kordaja saab ka meie reiki III astme tunnistuse, mis meil on eeltingimus õpetajaastmele edasiliikumiseks.

Kes on õpetaja?

Reet Karro  on väljaõppinud Algallika terapeut, vabastava hingamise ja reiki õpetaja ning energeetilise massaaži praktik. Lisaks terapeudikoolitusele rakendab ta oma kooliõpetaja töös lihvitud materjali kokkuvõtlikult ja ilmekalt edasiandmise oskust, inglise filoloogi ja tõlkija töös omandatud sõnaosavust ning kaasasündinud andeid nüüdses terapeuditöös, individuaalklientide väestamisel, teraapilise õhkkonna ja grupienergia loomisel.

Reiki voolab tema kätest katkematult kõigil teraapiaseanssidel ja toetamistel. Novembris 2013 asutas Reet Tartu Reiki Kooli ning on palju teinud reiki propageriseerimiseks Eestis.

Reet Karro ise on saanud Reiki I häälestuse Jaan Jäätsi (2004) ja Maire Sirkeli (2008) juures, Reiki II (2011) ja Reiki III (veebruar 2012) häälestuse aga Anti Kreemi juures Eesti Reiki Koolist, kes on ka ise Jaan Jäätsi õpilane. Reiki liin: Mikao Usui – Chujiro Hayashi – Hawayo Takata – Vanja Tvan – Aila Norlamo – Raili Raunio – Jaan Jääts – Anti Kreem – Reet Karro.

Kursuse sisu

Kohapealsed kohtumised: I, II ja III astme kursuste ülesehitused ja põhiteadmiste kordamine. Korduspühitsus ja töö meistrisümboliga. Reiju endale ja teistele. Grupi kaugseansi läbiviimine. Assisteerimine ja vaatlus reikitutvustuse läbiviimisel.

Õpetajapraktika:

·         Vaatlus ja assisteerimine ühel reiki tutvustusel (1,5h) JA ühel reikipraktikal (2h)

·         Vaatlus ja assisteerimine ühel reiki I astme kursuse moodulil (3h) ja ühel reiki II astme kursuse moodulil (3h).

Meister-õpetaja koolituse lõppaste (kuulutatakse välja jooksvalt, kokkuleppel):

3-tunnine kokkusaamine, kordamine ja küsimused teemal: kuidas õpetada reikit I, II ja III astmel, I ja II astme pühitsuse läbiviimine teistele ning reikimeister-õpetaja tunnistuse ja kõigi õpetaja kutsega kaasas käivate materjalide kättesaamine CD-plaadil. Plaadil on kõigi astmete kursuste kavad, kõigi astmete kaustad kursusel õpilastele jagamiseks, Power Pointi esitlus reikist ja lisamaterjali.

Aeg: kohapealsed kohtumised: 13. ja 20. aprillil kell 18-21.

Loenguid, kursusi ja praktikaid on igal kuul 1-2, leidke sobiv aeg lehelt Üritused ja/või Koolitused.  Lõppastme 3-tunnine kohtumise lepime kokku jooksvalt, vastavalt nõudmiste täitmise ajale.

Koht: Hingamisstuudio, Saekoja 36a-206.

Kaasa vahetusjalatsid, selga mugavad, soojad ja kihilised riided, kuna energia liikudes võib hakata nii kuum kui külm ja liigume eri temperatuuriga ruumides.

Hind:

183 €, kui registreeruda ja maksta hiljemalt 13.02 33 € tagastamatut käsiraha ,

198 €, kui registreeruda ja maksta 14.02-30.03 28 € tagastamatut käsiraha  ja

213 €, kui registreerumine jääb hilisemaks.

Viimane võimalik registreerumiskuupäv on 6.04. Reikimeister-õpetajaks saamine on kaalukas otsus ja soovime et see tehtaks aegsasti! Sest meie omalt poolt soovime pakkuda kursusele tulijatele parimat ja selleks õigeaegselt ettevalmistusi teha!

Eraisikul sisaldab hind käibemaksu. Firmadel lisandub käibemaks hinnale.

Tasuda saab eelnevalt ülekandega pangakontole Reet Karro FIE a/a EE532200221022815146 või sularahas kohapeal.

Hind sisaldab ka materjale, häälestust, õpetamist, praktikat ja kuuma teed.

Soovime edu meister-õpetajaks saamisel!

 

Registreerumine kursusele avaneb siin.

Info: reet@hingamisstuudio.ee ja tel 56 49 27 69