Reiki II astme praktikahooaeg II ja III astme reikipraktikuile Tartus 16.02-9.03.2017

Kolm põhisümbolit roheääregaReiki II astme kursusel õpitakse selgeks kolm reiki põhisümbolit, imelist abivahendit tervendamiseks ja keskkonna soovitud viisil muutmiseks. Kursuse lõpetanud, kes hakkavad sümboleid regulaarselt kasutama, sattuvad igal kasutamiskorral ühisvälja kogu maailma edasijõudnud reikipraktikutega ning see viib neid enesearenguteel kiirelt edasi. Need II astme lõpetanud, kes vajavad sümbolite lisakinnistamist ja meeldetuletamist, on oodatud Tartu Reiki Kooli reiki II astme praktikahooajale. See toimub paralleelselt II astme kursusega, kus senised I astme praktikud sümboleid esmakordselt õpivad. Just see tagabki aeglase ja süstemaatilise edasiliikumise ning hea kinnistumise.

Hooaeg koosneb neljast neljapäevaõhtust, igale õhtule järgnev nädal on mõeldud õhtul õpitu kinnistamiseks kordamise ja harjutamise abil. Õhtute teemad ja kuupäevad on:

16.02. kell 18-21.15. Vägi ja fookus. II astme kordushäälestus. 1. sümboli õppimine ja kasutamine. Reikiravi eetika.

23.02. kell 18-21.15. Harmoonia ja kaitse. 2. sümboli õppimine ja kasutamine. 1. ja 2. sümboli kooskasutamine. Reikiettevõtja asutamise võimalused.

02.03. kell 18-21.30. Ühendatus ja kaugühendus. 3. sümboli õppimine. Erinevad kaugreiki saatmise tehnikad. Kaugreiki paarisseansid.

09.03.kell 18-21.30. Ajas ja ruumis tervendamine. Kaugreiki saatmine oma rakkudele, aurale, taotlusele, virtuaalsele kujutisele ja minevikusündmustele. Kaugreiki paarisseansid.

Õpetaja on reikimeister Reet Karro, Tartus aktiivselt reikipraktikuid koolitav tegija, kes järgib põhjaliku ja süvitsimineva õpetamise põhimõtteid. Tema I astme õpilased saavad kontaktreiki praktiliselt selgeks ning II ja III astme õpilased saavad juba kursusel kõigi sümbolite kirjapildi ja häälduse selgeks ja õpivad neid kasutama. Lisaks saadakse teada nii mõndagi huvitavat nii elu kui holistilise maailmapildi kohta ja saadakse osaks toetavatest ühisväljadest, mille osa Reet ise on.

Hinnad

Kogu hooaeg 60€.

Õhtu kaupa registreerudes iga õhtu 15€.

Kaasa võtta: pleed või tekk, soe kapuutsiga jakk. Joonistusplokk, rasvakriidid, värvi- või viltpliiatsid, kirjutusvahend ja hea tuju. Lisaks sellele 3. korrale suur mängukaru või pehme nukk.

Palume registreeruda siin reet@hingamisstuudio.ee või tel 56 49 27 69.

Kohtumiseni praktikahooajal või mõnel neljapäevaõhtul!