Reiki eneseravi praktikaõhtu Tartus 19.01.2017

Teen enesele reikit iga päevReiki I astme kursusel õpitakse reiki baastõdesid ja -tehnikaid ning harjutatakse reiki vahendamist endale ja teistele. Kursuse lõpetanud, kes hakkavad reikirituaale regulaarselt kasutama ja lubavad  reikieetikal mõjutada oma ellusuhtumist, sattuvad igal kasutamiskorral ühisvälja kogu maailma reikipraktikutega ning see viib neid enesearenguteel kiirelt edasi. Need reikipraktikud, kes vajavad uut hoogu oma reikiteel, on oodatud Tartu Reiki Kooli reiki eneseravi praktikaõhtule koos energiaharjutuste ja kätepositsioonide harjutamisega. See toimub paralleelselt I astme kursusega, kus algajad kõike seda esmakordselt õpivad. Just see tagabki aeglase ja süstemaatilise edasiliikumise ning hea kinnistumise.

Õhtu teemad on:

Reiki eneseravi põhivõtted. Reiki ajalugu. Energiaharjutused. Kätepositsioonid eneseraviks ja reiki iseendale.

Õpetaja on reikimeister Reet Karro, Tartus aktiivselt reikipraktikuid koolitav tegija, kes järgib põhjaliku ja süvitsimineva õpetamise põhimõtteid. Tema I astme õpilased saavad kontaktreiki praktiliselt selgeks ning II ja III astme õpilased saavad juba kursusel kõigi sümbolite kirjapildi ja häälduse selgeks ja õpivad neid kasutama. Lisaks saadakse teada nii mõndagi huvitavat nii elu kui holistilise maailmapildi kohta ja saadakse osaks toetavatest ühisväljadest, mille osa Reet ise on.

Koht: Hingamisstuudio

Aeg: 19.01 kell 18-21

Hind: 12 €

Kaasa võtta: vahetusjalatsid, pleed või tekk, soe kapuutsiga jakk, kirjutusvahend ja hea tuju.

Palume registreeruda praktikale siin

Info: reet@hingamisstuudio.ee või tel 56 49 27 69.

Kohtumiseni!