Reiki baastõdede õhtu koos I astme häälestuse ja energiaharjutustega Tartus 12.01.2017

Usui-Reiki-Attunements-at-Sat-Nam-Yoga-ChicagoReiki I astme kursusel õpitakse reiki baastõdesid ja -tehnikaid, avatakse häälestustseremooniaga reikikanal ning harjutatakse reiki vahendamist endale ja teistele. Kursuse lõpetanud, kes hakkavad reikirituaale regulaarselt kasutama ja lubavad  reikieetikal mõjutada oma ellusuhtumist, sattuvad igal kasutamiskorral ühisvälja kogu maailma reikipraktikutega ning see viib neid enesearenguteel kiirelt edasi. Need reikipraktikud, kes vajavad uut hoogu oma reikiteel, on oodatud Tartu Reiki Kooli reiki baastõdede õhtule koos korduspühitsuse ja energiaharjutustega. See toimub paralleelselt I astme kursusega, kus algajad kõike seda esmakordselt õpivad. Just see tagabki aeglase ja süstemaatilise edasiliikumise ning hea kinnistumise.

Õhtu teemad on:

Reiki baastõed ja häälestus. Reiki olemus, omadused, eetika ja I astme häälestus. Energiaharjutused.

Õpetaja on reikimeister Reet Karro, Tartus aktiivselt reikipraktikuid koolitav tegija, kes järgib põhjaliku ja süvitsimineva õpetamise põhimõtteid. Tema I astme õpilased saavad kontaktreiki praktiliselt selgeks ning II ja III astme õpilased saavad juba kursusel kõigi sümbolite kirjapildi ja häälduse selgeks ja õpivad neid kasutama. Lisaks saadakse teada nii mõndagi huvitavat nii elu kui holistilise maailmapildi kohta ja saadakse osaks toetavatest ühisväljadest, mille osa Reet ise on.

Koht: Hingamisstuudio

Aeg: 12.01 kell 18-21

Hind: 12 €

Kaasa võtta: vahetusjalatsid, pleed või tekk, soe kapuutsiga jakk, kirjutusvahend ja hea tuju.

Palume registreeruda praktikale siin

Info: reet@hingamisstuudio.ee või tel 56 49 27 69.

Kohtumiseni!