Vabastava hingamise õhtu “Andestamine kui kingitus” ja andestamise meditatsioon

Angela Aru mandala ÜheshingamineVabastav hingamine on psühhospirituaalne tehnika, millega on kerge tõsta oma energiataset ning vabastada kogunenud emotsionaalseid ja füüsilisi pingeid. Vabastav hingamine alandab stressitaset ning aitab saada parema kontakti tunnetega, teadvustada oma tegelikke vajadusi, leida endas rõõmu, harmooniat ja tasakaalu ning suurendada loomingulist potentsiaali.

ALGALLIKA Protsess ja Hingamistöö on süsteem, mis aitab tervendada eluvähendavaid otsuseid, mis me tegime oma üsasoleku ja sünni ajal ja järgselt ning mis on meie konfliktide aluseks. See süsteem on loodud Binnie A. Dansby poolt tema 30-aastase töö tulemusena hingamistreenerina, sünnitajate ettevalmistajana ja sünnitoetajana. Algallika Protsess ja Hingamistöö aitab liikuda ohvriseisundist loojaseisundisse ning propageerib ohutuid ja õrnu hingamispraktikaid. 

Õhtul räägime andestamisest mitte kellegi teise või enda süüdi tunnistamise ja selle süü andeks andmise/palumise mõttes, vaid andestamisest kui kingituse tegemisest, südamlikust andmisest, mis muudab suhteid. (Forgiving = giving). Selle idee kirglik propageerija Binnie A. Dansby on loonud ka andestamise meditatsiooni, võimsa protsessi, mille läbi tegemise käigus parandame kooskõla oma Sisemise Ema, Sisemise Isa ja Sisemise Lapse vahel. Teeme selle meditatsiooni läbi täispika hingamisseansi käigus. Lõpus toimub väike jagamisring. 

Juhendaja Reet Karro on lõpetanud Algallika Protsessi ja Hingamistöö 3-aastase koolituse ja ka superviisoriõppe. Reet töötab hingamisterapeudi ja reikiõpetajana, juhendades hingamissessioone ja viies läbi meditatsioone, olles olnud paljude imeliste avanemiste ja avardumiste toetajaks. 

Aeg: neljapäeval, 21. juulil 2016 kell 18.15-20.30. 

Koht: Hingamisstuudios, Saekoja 36a-206. 

Võtta kaasa tekk/pleed, peaalune ja veepudel. Matid on koha peal olemas. 

Maksumus 12-15 eurot, vastavalt võimalustele. 

Rohkem infot: https://hingamisstuudio.ee

Registreerimine: Reet Karro, reet@hingamisstuudio.ee tel 56 49 27 69