Vabastava hingamise õhtu “Ühinemine Kõrgema Minaga”

Valguseingel Valgustöö tegijate leheltVabastav hingamine Hingamisstuudios 25. augustil 2016 kell 18.15-20.30. Hingamisterapeut Reet Karro korraldatud hingamisõhtu. Alustame jagamisringiga, järgneb teemakohane süvitsiminek ja vabastava hingamise sessioon, kus kõik hingavad koos. Lõpeb jagamise ja väeringiga.

Vabastav hingamine on kaasaegne kehatöö meetod, mille abil saame parema kontakti oma tegelike mõtete ja tunnete ning endas peituva väega. Hingamine on ühenduslüli meie närvisüsteemi erinevate osade, teadvuse ja alateadvuse vahel. Hingates saame üle võtta oma mõtete juhtimise ja saada selleks, kes me tegelikult oleme. Hingamine valmistab meid ette ka elumuutusteks ja vibratsiooni tõusuks.  Loe veel: https://hingamisstuudio.ee/vabastav-hingamine/

Kõrgem Mina on meie sisemine jumalikkus, meie vaimne osa, mis on ühenduses Loojaga ehk tervikuga. Kõrgem Mina vahendab meie teadvuses, alateadvuses ja ühendväljas peituvat infot.

Kõrgema Minaga ühinemise järel meie vibratsioon tõuseb, oleme pidevalt ühenduses jumaliku tarkusega, sünkroonis kõigi teiste samal lainel inimestega, hea tervise juures ja helged. Hingamissessiooni ajal teeme läbi vastava meditatsiooni. Hingame Algallika meetodil.

Läbiviija: Reet Karro.

Toimumispaik: Hingamisstuudio.

Kohapeal on olemas õhukesed alusmatid, pealevõetav tekk või magamiskott tuleks kaasa võtta.

Hind: 12-15€, olenevalt võimalustest.  Tasuda saab ette Reet Karro FIE a/a EE532200221022815146 (Swedbank)  või sularahas kohapeal.

Registreerumine ja info:

Reet Karro            reet@hingamisstuudio.ee          tel 56 49 27 69. Samal päeval ainult telefonil.