Hingamisõhtu „Punane. Juurtšakra. Granaat.” Hingamisstuudios 29.09.2016

Root chakraPunane on jõuline ja ilus värv. Pidulik, soe, kirglik ja intensiivne. Ta sümboliseerib energiat ja loovat jõudu. Punane toimib optimistlikult, ta annab energiat ja tõukab suurtele tegudele. Punane on tugevate isikute värv, sisendab visadust ja tahet, julgust ja rõõmu. Tekitab soojatunnet, kiirendab pulssi, elavdab vereringet, tõstab vererõhku ja veresuhkru taset. Samas võib see mõnel inimesel tekitada ärritust või isegi peavalu. Kodus võiks olla üks punane tuba, esik või vaheruum ja riidekapis punaseid riideid, millega end vastavalt vajadusele stimuleerida .

Ida tervendussüsteemides tuntud seitsme tšakra õpetuse järgi on punane on ka sabakondi ja vaagnapõhja vahel paiknev juurtšakra (vt pildil). Juurtšakra on baasenergia tšakra, seotud meie kasvamise, arenemise ja ellujäämisega, hirmu, turvatunde ja baasusaldusega. See mõjutab meie immuunsust ja füüsilist vastupidavust. Juurtšakra hea töö on ülioluline.

GranaatMustjaspunane poolvääriskivi granaat on võimas energiakivi. Tugevdab südant ja ergutab kogu vereringet: tema toimel suureneb vereplasma ja valgete vereliblede hulk, tõuseb hemoglobiini tase. Aitab aneemia (kehvveresuse) ja sellest tuleneva väsimuse ning jõuetuse korral. Mõjub ergutavalt suguelundeile ja potentsile. Tugevdab kapillaare, mis mõjub soodsalt nii bronhidele kui kopsudele. Annab julgust, algatusvõimet ja elujõudu,  suurendab enesekindlust ja aitab elus edasi jõuda. Inspireerib armastust ja ustavust.

Vabastav hingamine on psühhospirituaalne tehnika, mis leevendab emotsionaalseid ja füüsilisi pingeid, alandab stressitaset ning aitab saada parema kontakti tunnetega, teadvustada oma tegelikke vajadusi, leida endas rõõmu, harmooniat ja tasakaalu ning suurendada loomingulist potentsiaali. Loe veel: https://hingamisstuudio.ee/vabastav-hingamine/

29. septembri hingamisõhtul me räägime punasest värvist, ümbritseme end sellega, kujustame seda. Tutvume juurtšakraga, tema mõjutuspiirkonnaga kehas, piisava lahtioleku, blokeerituse ja liigaktiivsuse tunnustega. Vaatleme jõulist poolvääriskivi granaat ja tema omadusi. Laulame mantrat “U”. Hingamise ajal kujustame punast värvi ja punaseid kristalle, uurime oma juurtšakrat, luustikku ja erituselundeid ning vabastame nende tööd takistavat. Rõhutame maatöö, energilise tegutsemise ja turvatunde tugevdamise olulisust ning hingame endasse vastavaid afirmatsioone. Õhtu tulemusena peaks osaleja tundma end energilisema ja vitaalsemana, olema julgem ja oskama kasutada juurtšakrat toetavaid võtteid, sh enese ümbritsemist punase värviga, olles teadlik selle värvi omadustest.

Osalejail palutakse riietuda võimaluse korral punastesse riietesse, kasutada punaseid ehteid või detaile ning võtta kaasa oma kollektsioonis olevaid granaate (poolvääriskive).

Hingamisõhtu toimub Tartu kesklinnas, Vanemuise tänavas. Aadress teatakse regisreerumisel.

Palume kaasa võtta jooga- või matkamatt, magamiskott või tekk, kapuutsiga jakk, villased sokid ja pudel joogivett.

Õhtu kestab 2 tundi 15 min, kell 18.15-20.30

Hind 15 €. Rohkematel õhtutel osalejale soodsam hind, vt kogu hingamissarja “Värvide vikerkaar 2” kuulutust siit. Sarjaga pole veel hilja ühineda.

Tasuda saab ette Reet Karro FIE a/a EE532200221022815146 või sularahas kohapeal.

Palume teatada tulekusoovist:

Reet Karro  reet@hingamisstuudio.ee tel 56 49 27 69

või registreeruda siin.

Share Button