Kaugreiki praktika reiki II ja III astme praktikutele 2. augustil Hingamisstuudios

H-S-Z-S-NOodatud on II ja III astme reiki praktikud. Saame tuttavaks, seame end reikilainele, vahendame reikit üksteisele ja saame ka ise.

Pühapäeval, 2. augustil kell 15.30-18.00 reiki praktika. See on viimane osa reiki II astme kursusest, kus praktikud on oodatud kursuslastega ühinema ja neid toetama, sest reiki on võimsam, kui seda vahendab rohkem inimesi. Pärast tutvumist ja enda reikilainele seadmist tuletame meelde kaugreiki sümboli ja selle kasutamisvõimalused. Seejärel keskendume praktilisele reiki vahendamisele, kasutades nime ja virtuaalset kujutist. Jaguneme paarideks ja vahendame reikit ruumi teise seina ääres viibivatele paarilistele.

Maksab 10 eurot.

Soovitav on kaasa võtta vahetusjalatsid.

Palume ette registreeruda: reet@hingamisstuudio.ee või tel 56 49 27 69.