Emotsionaalkeha tunnetamine ja harmoniseerimine vabastava hingamisega

Alustame tutvustusringiga ja vestlusega emotsionaalkehast, järgneb Algallika meetodil hingamise sessioon, kus kõik hingavad koos. Lõppeb hingamiskogemuste jagamisega teetassi juures ja väeringiga.

ALGALLIKA Protsessi ja Hingamistöö meetod põhineb holistilisel inimkäsitlusel – inimene on tervik hingest, vaimust ja kehast. Peale füüsilise keha on tal veel peenkehad, mis on tavasilmale nähtamatud ja treenimata käele kompamatud, kuid annavad endast märku mitmesuguste signaalidega. Neid on teadliku hingamise käigus võimalik tunnetada ja harmoniseerida.

3. juuni hingamisõhtul tegeleme emotsionaalkehaga.

Emotional BodyEmotsionaalkeha on seotud meie tunnetega. Selle struktuur on eeterkeha omast palju voolavam. Ta järgib ainult ligikaudu füüsilise keha piirjooni. See koosneb pigem peenmateeria värvilistest pilvedest, mis pidevalt liiguvad. Ta ulatub kehast 2,5 kuni 8 cm kaugusele.

See keha on tihedamate kehade sees, mida ta ümbritseb. Värvus varieerub sõltuvalt seda tekitavate tunnete selgusest või energiast briljantselt selgetest värvustest kuni tumedate ja hägusteni. Selgete ja tugeva energiaga tunnete, nagu armastus, erutus, rõõm või viha, värvid on erksad ja puhtad; segaste tunnete omad tuhmid ja sogased. Emotsioonikehas sisalduvad kõik värvid.

/Barbara Ann Brennan. – Valgus kätest./

Räägime sellest ja oma kogemustest, järgneval vabastava hingamise sessioonil aga teeme läbi juhendatud meditatsiooni emotsionaalkeha kogemiseks ja harmoniseerimiseks.

Lõpetame teejoomise, oma kogemuste jagamise ning lõpuringiga.

Juhendaja: ALGALLIKA Protsessi ja Hingamistöö terapeut Reet Karro

Aeg: 3. juunil kell 18.15-20.30

Koht: Hingamisstuudios.

Hind: ainult see õhtu 13€, kuid kui registreeruda ka kursusele, tuleb ühe korra hind seda väiksem, mida rohkematel kordadel osaletakse. Loe kursuse kuulutust siit.

Kaasa: magamiskott või kaelast kandadeni ulatuv pleed või tekk peale võtmiseks, pudel vett ja midagi pehmet pea alla.

Info ja registreerumine:
Reet Karro reet@hingamisstuudio.ee tel 56 492 769