Tervendava energia kaugseanss “Füüsilise tasandi puhastus valla”

Root chakraEnergeetilisel tasandil on kõik üks, mõju ei avalda kaugused ja vahemaad, vahet ei ole, kas energia vahendaja ja vastuvõtja on samas ruumis või teine teisel pool maakera. Seetõttu saabki erinevate meetoditega energiat saata üle aja ja ruumi.

Meie kasutame kõrgematest dimensioonidest pärinevat kosmilist tervendavat energiat, mis mõjub alati igaühe kõrgeimaks hüvanguks. Kasutame energia saatmiseks reiki sümboleid ja seleniidist vardaid.

1. märtsi kaugseansiga päästame valla suure puhastusprotsessi füüsilisel tasandil, mis hõlmab nii meie füüsilist keha kui kodu, töökohta ja meid ümbritsevat keskkonda. Ruume võivad koormata ülearused asjad ja kola. Kehas võib olla toksiine ja ainevahetusjääke, seedumata toiduosakesi ja sooleseinte külge ballastiks kleepunud toidujääke, mis koormavad keha. Kõik need tuleb õrnalt liikuma aidata, vabastada oma kehast ja elust. Saame ise selle protsessi käima lükata, viies oma valdustest minema ülearused asjad – annetades, müües või ära visates -, süües kogu märtsikuu tervislikult, võimalusel taimetoitu, tehes puhastavaid hingamis- ja joogaharjutusi, kõhumassaaži ning puhastades oma sooli looduslike vahenditega, vältides lahtistavaid ravimeid.

Energiaseanss, mis toimub 1. märtsi õhtul kell 22-23, kuid mida saab vastu võtta terve järgneva nädala jooksul, annab sellele kõigele hoogu juurde ja tagab, et protsess ei raugeks pärast esimesi ponnistusi, vaid jätkuks kogu kuu.

Energia põhivahendaja on reikimeister, hingamisterapeut ja kristallireiki praktik Reet Karro. Teda abistavad tublid reiki II ja III astme praktikud, aga ka kõrgemad vaimolendid.

Füüsilisel tasandil võivad meid koormata probleemid, millest me ise teadlikudki ei ole ja siis on hea, kui jumalikud vaimolendid need üle vaatavad ja kui oleme valmis neist lahti laskma, meid ka neist vabastavad. Kui oleme seansi ajal sügavas lõdvestusseisundis, ei pruugi me seda teadvustadagi.

See energiaseanss on osa Hingamisstuudio kogu märtsikuu kestvast kavast “Kevadpuhastus 2015“. Seanss maksab 10€, kuid kogu kava 25-40€, olenevalt valitud paketist, kui olete huvitatud ka teiste tasandite puhastusest või kogu kuu kestvast puhastuskuurist, soovitame variandid üle vaadata.

Kui tunnete huvi ja soovi osaleda, registreeruge palun registreerumisvormi abil või teatage oma soov Reedale: reet@hingamisstuudio.ee.

Seejärel tehke palun vastavas suuruses ülekanne pangakontole Reet Karro FIE a/a EE532200221022815146.

See avab ürituse energeetilise värava ja saate kaugseansi juhised. Pühapäeviti saab liituda kella 21-ni. Pärast kella 21-te liitunud saavad juhised ja nad arvatakse kaugreiki saajate nimekirja järgmisel päeval. Palun arvesta, et pankadevahelised maksed toimivad tööpäeviti kella 15-ni. Kui teete ülekande 01.03 õhtupoolikul, aga soovite juba esimesel kaugseansil osaleda, võiksite selle teha samast pangast või saata maksekorralduse koopia.

Info:

Reet Karro reet@hingamisstuudio.ee   tel 56 49 27 69