Sisemise Ema ja naisenergia aspektide tervendamine hingamisega

25. novembril kell 18.15-20.30.  Alustame jagamisringiga, järgneb teemakohane süvitsiminek ja vabastava hingamise sessioon, kus kõik hingavad koos. Lõpeb teejoomise ja väeringiga.

Vabastav hingamine on psühhospirituaalne tehnika, mis leevendab emotsionaalseid ja füüsilisi pingeid, alandab stressitaset ning aitab saada parema kontakti tunnetega, teadvustada oma tegelikke vajadusi, leida endas rõõmu, harmooniat ja tasakaalu ning suurendada loomingulist potentsiaali. Loe veel: https://hingamisstuudio.ee/vabastav-hingamine/

25. novembri õhtu on pühendatud Sisemisele Emale.

Krayoni kanaldaja David Brown on loonud meie sisemaailmas oleva perekonna tervendamise süsteemi, mis põhineb käsitlusel, et mikrokosmos ja makrokosmos on üks ning meie päikesesüsteem ja perekonna struktuur on sarnased.

ID-10018336Kui meesaspekt sümboliseerib struktuuriloojana kaldaid, siis naisaspekt nende vahel voolavat jõge. Mees on Päike – armastuse ja turvalisuse allikas. Naine aga Maa – tingimusteta armastav, toetav, viljakas, külluslik, heas kontaktis oma loovuse, inspiratsiooni ja intuitsiooniga.

Kui need kaks olemasolu aspekti astuvad oma arhetüüpsesse rolli, siis ongi sisemine perekond ehk keha ja hing tervenenud.

Hingamisõhtul räägime emast ja naisaspektist, süvitsiminekul tervendame oma sisemise ema energiaid Krayoni kanaldatud teksti põhjal valminud meditatsiooniga, hingamissessioonil hingame vabastavalt Algallika afirmatsioonide ja tervendavate puudutuste saatel. Lõpus teelaud ja väering.

*****

Toimumiskoht: Karlova, Hingamisstuudio.

Kaasa võtta: magamiskott/tekk, pudel joogivett ning soovi korral midagi pehmet pea alla ja villased sokid jalga.

Hind: 12 €.

Registreerimine ja info (samal päeval ainult telefoni ja SMSi teel):

Reet Karro   reet@hingamisstuudio.ee   tel 56 49 27 69

Kujutis: www.freedigitalphotos.net