Reikialtari loomine – Ananya Seni artikkel

ID-10028643Olen kogenud, kuidas energiavoog on reikit koduselt altarilt vahendades teiste asukohtadega võrreldes märksa suurem. Olen samuti tunnetanud energiavoo suurenemist, saates reikit vabas õhus. Väga hea on iga päev tervendada ja mediteerida ühes kindlas kohas oma kodus.

Kui palvetada või tervendada ühes kindlas kohas, saab sellest teie mediteerimispaik või energiaring. See püha koht tunneb teie isiklikku energiat nii hästi, et see kutsub kohale teie teejuhid kohe, kui sellesse energiaringi sisenete. Olen märganud, et kohe kui ma oma altaril viiruki süütan, tajun mõne ingli või peaingli kohalolekut. Olen seda teinud juba nii kaua, et nad teavad, et nüüd on mul mediteerimis- või tervendamisaeg, seega tulevad nad kohe minu juurde.

Kuidas altarit luua? Mida altarile panna? Kuidas altarit puhastada? Esiteks tuleb leida sile ja avar pind 60-100 cm kõrgusel. See võib olla õues või toas. Hetkel räägin tubasest altarist. Sinna võib asetada reiki- või inglipilte. Kui pind on kivist, võib tegutsedagi otse selle peal, kuna see pakub energiatöö juures loomulikku maandust.

Kui pind on puust või plastikust, võiks sellele asetada kena laudlina. Hoidke altaril oma kujukesi ja reikilaegast. Ka reikisümbolid võib kinnitada seinale altari juures või fotoalusele selle lähedal. Mina panin kõik reikisümbolid, tšakrakujutised ja reiki hieroglüüfid kokku ühele taustale. Mul on seal ka Mikao Usui fotod, sest mulle meeldib tihti temaga kontakti võtta.

Hoidke altaril ka oma tarot või inglikaardid. Hoidke alati käepärast ka pudelike lõhnaveega, et seda altarile pihustada. Viirukid ja/või küünlad on lausa kohustuslikud, sest tuli puhastab negatiivsust ja puhastab ruumi. Altari mõte ongi hoida kõik tervendamisvahendid ühes kohas koos. Need suurendavad üksteise energiat, see on väga hea, kuna kipume ju kasutama üht vahendit rohkem kui teist. Nõnda jaotub energia ühtlaselt kaartide, kujukeste, sümbolite, piltide ja muude esemete vahel. Ja kui tunnetate energiataseme langust, saate neist laetud esemetest uut energiat tõmmata.

Kasutage altari puhastamiseks kaljusoola ja vett. Te võite ka puhastamiseks altari kohal viirukit või salveid põletada, sest ka altaril on aura. Mõned praktikud ütlevad tihti, et nende energiavoog on vähenenud või energia on killustunud, see võib olla üks põhjusi. Kodus olles vahendage energiat ühes kohas, see säilitab teie energiat ja parandab teie tervendamisvõimet, meditatsioonioskust, meelekontrolli ja visualiseerimisoskust. Looge reiki altar juba täna!

Ananya Sen

Ananya Sen on reiki meister-õpetaja ja magnifitseeritud tervendamise meister-õpetaja. Ta on karmareiki meister ja Akashi kroonikate lugeja. Ta näeb aurasid ja on selgeltnägija. Ta elab Indias Bangalores.

Artikkel on tõlgitud inglise keelest. Originaalartikkel “Creating a Reiki Altar” ilmus portaalis Reiki Rays 11. septembril 2014. Artikkel on kaitstud autoriõigusega.

Tõlkija Reet Karro.

Kujutis: nuchylee, FreeDigitalPhotos.net