Juhendatud meditatsioon Ülestõusnud Meistritega

Täna on meile antud varasemast märksa enam jumalikku valgust, armastust ja valgustumise sagedust, ning toetust. Meie maailma laaditakse alla valguskoode ja –vibratsioone ning jumalikku kristallenergiat. Peaksime sagedamini keskenduma sissepoole, hingama ja lõõgastuma. Meil tuleks lahti lasta vanast, iganenust ja minevikku kuuluvast, häälestudes värske, uue valguse lainele, mida praegu meie planeedile tulvab. See lähtub otse Algallikast ja Jumalikkusest. Vanast lahti laskmisel ja Algallika valgusele keskendumisel on meid abistamas Ülestõusnud Meistrid – spirituaalselt valgustunud olendid, kes on teinud läbi hulga transformatsioone ja jõudnud 6. dimensiooni ehk ülestõusmiseni. Nad on inimestele õpetajaks ja teejuhiks ning aitavad hea meelega enda poole pöördujaid.

Meedium Melanie Beckler on kanaldanud meditatsiooni teksti, mille teeme läbi juhendatud meditatsiooni põhimõttel 22. juulil.

Teksti tõlkija, kaugreiki vahendaja ja audiomeditatsiooni lintilugeja Reet Karro on väljaõppelt hingamisterapeut ja reikimeister, meditatsioonide läbiviimine kuulub mõlema võtmeoskuste hulka. Ta on juhtinud meditatsioone juba kolm aastat. Ajaga on tekkinud oskus ise meditatsiooni ajal lõdvestuda ja kuulata oma jumalikku juhatust. Juhendaja lõdvestumine aitab hõlpsamini lõdvestuda ka mediteerijatel. Kuula katkendit tema 12.12.12 peetud meditatsioonist „Kristusteadvuse äratamine” (10 minutit): https://soundcloud.com/reet-karro/kristusteadvuse-aratamine

Osalejail, kes võtsid osa samateemalisest kaugmeditatsioonist, tekkis sügav rahu, tervenemine ja üksolemise tunne kõiksusega.

Koht: Hingmisstuudio, https://hingamisstuudio.ee/kontakt-2/
Aeg: 22. juulil kell 18.15-19.45
Kaasa võtta: pleed või tekk ning midagi pehmet pea alla

Registreerumine: reet@hingamisstuudio.ee või tel 56 49 27 69

Kujutis pärineb videost, mille pildilise külje autor on Daniel B. Holeman.