Juhendatud kaugmeditatsioon/ kaugreiki seanss Ülestõusnud Meistritega

Ülestõusnud MeistridTäna on meile antud varasemast märksa enam jumalikku valgust, armastust ja valgustumise sagedust, ning toetust. Meie maailma laaditakse alla valguskoode ja –vibratsioone ning jumalikku kristallenergiat. Peaksime sagedamini keskenduma sissepoole, hingama ja lõõgastuma. Meil tuleks lahti lasta vanast, iganenust ja minevikku kuuluvast, häälestudes värske, uue valguse lainele, mida praegu meie planeedile tulvab. See lähtub otse Algallikast ja Jumalikkusest. Vanast lahti laskmisel ja Algallika valgusele keskendumisel on meid abistamas Ülestõusnud Meistrid, kelle poole võime iga hetk pöörduda ja kelle abi rakendada.

Meedium Melanie Beckler on kanaldanud „Juhendatud kaugmeditatsiooni Ülestõusnud Meistritega” mille saab läbi teha omal valikul kas juhendatud kaugmeditatsiooni või kaugreiki ürituse põhimõttel 26., 27. ja/või 28. juunil kell 22 või 24 tunni jooksul pärast iga kellaaega. Reaalajas toimub energia saatmine iga päev kell 22-23. Taotlusega on seansi vastuvõtmise aega pikendatud ajale 23h jooksul pärast seda kuni 29. juunil kella 22-ni.

Teksti tõlkija, kaugreiki vahendaja ja audiomeditatsiooni lintilugeja Reet Karro on väljaõppelt hingamisterapeut ja reikimeister, meditatsioonide läbiviimine kuulub mõlema võtmeoskuste hulka. Ta on juhtinud meditatsioone juba kolm aastat, esialgu ärevalt ja paberilt lugedes, ajaga on tekkinud oskus ise meditatsiooni ajal lõdvestuda ja kuulata oma jumalikku juhatust. Juhendaja lõdvestumine aitab hõlpsamini lõdvestuda ka mediteerijatel. Kuula katkendit tema 12.12.12 peetud meditatsioonist „Kristusteadvuse äratamine” (10 minutit): https://soundcloud.com/reet-karro/kristusteadvuse-aratamine

Juhised

Kui tunned huvi ja soovi osaleda, registreeru ürituse Facebooki lehel, registreerumisvormi abil või teata oma soov Reedale: reet@hingamisstuudio.ee.

Seejärel tee energiavahetust kindlustavas suuruses ülekanne endale jõukohase summaga:

saaja: Reet Karro

konto:         Swedbank      1102406747

                     SEB pank       10010628009010

                     Nordea pank 17001267071

See avab Sinu jaoks ürituse energeetilise värava, ning saad ka soovi korral meditatsiooni teksti ja audiolingi. Ürituse toimumise päevadel saab liituda kella 21-ni. Pärast kella 21-te liitunud saavad meditatsiooni teksti ja audiolingi ning nad arvatakse kaugreiki saajate nimekirja järgmisel hommikul. Palun arvesta, et pankadevahelised maksed toimivad kella 15-ni. Kui teed ülekande 26.06 õhtupoolikul, aga soovid juba esimesel õhtul osaleda, võiksid selle teha samast pangast või saata maksekorralduse koopia.

Sobival kellaajal, 26. juunil kell 22 või 72 h jooksusul pärast seda, ütle: „Alustan kaugmeditatsiooniga nüüd” või „Alustan kaugreiki vastuvõtmist nüüd”. Kui soovid osaleda vaid kaugreiki saajana, piisab sellest, kui paned mängima lõõgastava muusika ja põlema küünla, lõdvestud, lamad või istud sirge seljaga, kujutled ennast lamamas või istumas Ülestõusnud Meistrite ringis ja reikitki voolamas kõigepealt läbi Ülestõusnud Meistrite ja siis alles läbi enda. Tee taotlus, et saaksid vastu võtta energiat kõrgeima vibratsiooniga Ülestõusnud Meistrilt, kellelt Sa praegu energiat võimeline vastu võtma oled. Kujuta ette, kuidas energia siseneb Su pealaest, liigub läbi keha, väljub jalataldadest, ühineb Maaga ja siseneb uuesti jalataldade kaudu, liigub uuesti läbi keha ja väljub pealaest ning läheb igale poole Sinu ümber, Sind ja kogu inimkonda maandades ja ülendades. Saavuta täielik üksolemise tunne ja võta energiat vastu nii kaua kui soovid, või tunned selle voolamist.

Kes soovivad lisaks energia vastu võtmisele ka ise mediteerida, saavad selle ära märkida registreerudes. Nemad saavad  meditatsiooni audiolingi ja kirjaliku teksti, mida ise lugeda, kui audiot kuulata ei õnnestu.

Kõik osalenud saavad Reedalt tagasisidet ja samamoodi on tagasiside oodatud ka osavõtjatelt. Lugege eelmiste kaugürituste ja eriti eelmise samateemalise ürituse tagasisidet.

Registreerimine ja info:

Reet Karro reet@hingamisstuudio.ee   tel 56 49 27 69

 

Novembris toimus Aioni portaali aktiveerimine, suur valgusrevolutsioon, mis pole kaotanud oma aktuaalsust siiani. Vaata imekaunist videot.

Kujutis pärinebki nimetatud videost, mille pildilise külje autor on Daniel B. Holeman ja helilooja Ludovico Einaudi.

 

Liitu Hingamisstuudio ja Tartu Reiki Kooli kaugürituste huviliste listiga siin.