Vabastava hingamise õhtu “Andestamine” 7. mail 2014

Vabastav hingamine on teraapiline hingamistehnika, mille eesmärk on leevendada sünnitrauma ning saada tänu võimsamale eluenergia liikumisele kehas parem kontakt endas toimuvaga ja kõigega, mis elab ja hingab.

Binnie A. Dansby loodud Algallika Protsess ja Hingamistöö keskendub sünni ajal ja varases lapsepõlves tehtud otsuste teadvustamisele ja nende tervendamisele, asendades võimalikud negatiivsed mõttemustrid elujaatavatega.

Teadliku valiku kaudu andestamine lahustab viha ja vastumeelsuse, teeb vabaks hirmust ja hinnangutest, annab vabaduse elada inspiratiivselt. Andestamine on õnnelik olemise võti. Andestamisprotsess ja andestamise meditatsioon. Hingamisest väljatulekul kuulame Algallika terapeutide, muuhulgas ka lavastajate ja näitlejate mõtteid andestamisest ja andestusafirmatsioone.

Õhtu koosneb teema tutvustusest, Algallika protsessi küsimustikust, juhendatud selgustloovast meditatsioonist, hingamispraktikast ja kogemuste jagamisest.

Koju saab kodused ülesanded.

Õhtut viib läbi ja hingamist toetab kogenud ALGALLIKA Protsessi ja Hingamistöö terapeut Reet Karro.

Kui võimalik, võtta kaasa matt, tekk, joogipudel ja vahendid märkmete tegemiseks.

Hind 12 eurot.

Registreerimine ja lisainfo: www.hingamisstuudio.ee,

reet@hingamisstuudio.ee ja tel 56 49 27 69.

Täname Tallinna ALGALLIKA terapeute Sölve Maibergi (imetegija@gmail.com) ja Janika Sirvit (janikas@neoon.com)  inspiratsiooni eest.

Tänu kujutise eest: Nutdanai, http://www.freedigitalphotos.net/