Reiki I astme õhtukursuse II moodul: reiki eneseravi põhimõtted ja reiki iseendale

Reiki endaleVõimalus reiki praktikutele liituda väikese kolmapäevaõhtuti Tartus koos käiva reiki I astme koolitusgrupiga, kellega koos tuletada meelde reiki kätepositsioonid, tehes reikit iseendale, reiki eneseravi põhimõtteid ning korrata oma esimese astme häälestust. Kursust viib läbi reikmeister Reet Karro.

Kohtume, tutvume, pidevad kursuslased räägivad oma nädala edusammudest ja sellest, mis eelmisest korrast meeles on. Teeme lühikese reikimeditatsiooni, mis läheb sujuvalt üle I astme häälestuseks. Iga saadud häälestus laiendab reiki kanalit, nii et miski ei jookse mööda külgi maha. Jätkame traditsiooniliste reiki tehnikate (grupiga ravimine, reiki maraton ja reiki ring) meeldetuletamisega. Seejärel teeme mitmeosalise energiaharjutuse Hatsu-Rei-Ho, mis koosneb keskendavatest, puhastavatest ja pranaga väestavatest elementidest.

Räägime reiki ajaloost ja holistilisest inimkäsitlusest ning reiki eneseravist, miks peaks ka kogenud reikipraktik endale iga päev reikit tegema. Tuletame meelde reiki kätepositsioonid ja rituaali reiki tegemisel iseendale. Praktiseerime reiki tegemist iseendale.

Aeg: 15.04 kell 18-21.15

Koht: Hingamisstuudio, Tartus, Karlovas, Saekoja 36a-206.

Varustus: õhku läbi laskvad kihilised riided, vahetusjalatsid ja/või villased sokid. Soovi korral enda tarbeks toitu (koha peal pakutakse kuuma teed).

Hind kordajale: 10 eurot.

Info ja registreerimine: reet@hingamisstuudio.ee või tel 56 49 27 69.

Meeldiva kohtumiseni Hingamisstuudios!

Allpool on eestikeelne reiki eneseravi märk, mille võiks oma kodulehele panna iga reikipraktik, kes oma reikikanali puhta ja minevikuteemad regulaarse eneseravi praktiseerimise abil tervendatuna soovib hoida.

 

Self-Reiki Badge