Maandus on oluline

ID-10047716Tugeva energeetilise vundamendi olemasolu on hädavajalik igaühele. Maast kiirgav energia on raske, jõuline ja maandav. Maandatud inimene on nii füüsiliselt kui vaimselt tugev ja rahulik, tundes end toetatuna ja ümbritseva elu osana. Maa energiaga töötamine parandab keskendumist, suurendab püsivust ja tasakaalustab meeli. Ühenduse parandamine maaenergiaga aitab üle saada hirmust, ebakindlusest ja madalast enesehinnangust. (Lühendatult Stiene Fransi ja Brownweni raamatust „Jaapani reikikunst”.)

Kui tegeled vaimsete praktikatega ja ühtäkki tunned, et jalad kipuvad maast lahti kerkima ja hõljud pilvedes, mille tõttu jäävad maised ülesanded ripakile, võiksid proovida maaühenduse uuesti taastada. Selleks …

  • kallista mõnd puud

  • kujusta endale jalataldade alla juured ja kasvata need sügavale maapinda, tunnetades jõudu

  • ühendu kujutluspildis Maa tuumaga ja ammuta sealt jõudu

 

Kujutis: digitalart / FreeDigitalPhotos.net