Töötuba “Vabastav hingamine toolil istudes”, osa vabastava hingamise päevast Hingamisstuudios

Angela Aru mandala ÜheshingamineVabastav hingamine on hingamisteraapia liik, mis keskendub kehas asuvate pingete vabastamisele läbi ühendatud ja sügava hingamise. Enamik tänapäeva inimesi hingab alateadlikult ja pinnapealselt üles rindkeresse. Pinnapealselt hingates võib tekkida tunne, et hing pitsitab, südames on raske ja ei ole energiat ega jaksu elada. Sellistel puhkudel aitab hästi trenn, kus oleme sunnitud hingama sügavamalt  või vabastava hingamise seanss, kus juhendaja õpetab meid muutma oma hingamist sügavamaks ja teadlikumaks. Sügav teadlik hingamine aitab nii keha kui hinge. Lõõgastudes ja hingamisprotsessi alates hakkab meie kehas liikuma elujõud (jumalik energia, prana), mis uhub oma teelt kõik takistused, seisva energia ja blokeeringud. Loe edasi.

Põhjalikumalt rääkisime vabastavast hingamisest kell 15-15.45 toimuval loengul, sellepärast oleks hea, kui töötoas osaleda soovijad juba eelnevalt loengule tuleks.  Töötuba toimub toolidel istudes, sihtgrupiks vanemad inimesed, kelle põlved põrandale hingama heita ei kannata, ja kostüümides kontorirahvas. Saame omavahel tuttavaks, õpime vabastava hingamise tehnikat ning Algallika Protsessi ja Hingamistöö põhimõtteid. Seejärel algab praktiline hingamine juhendamise saatel. 45-minutilisele vabastavale hingamisele järgneb 15-minutiline integratsiooniperiood lõõgastava muusika saatel. Päris lõpus joome teed ja vestleme kogetust.

Osaluspanus on nii loengul, kui töötoas annetuslik-tunnetuslik, kuna 21. jaanuaril on Hingamisstuudio 3. sünnipäev.

Kes soovivad osa võtta ka uudistamisest-õnnitlemisest, võivad tulla juba kella 13-st alates.

Vt kogu hingamispäeva kava.

Olete väga oodatud!

Palun oma tulekust teada anda:

Reet Karro      reet@hingamisstuudio.ee      tel 56 49 27 69