Vabastava hingamise õhtu “Tingimusteta armastuse õppimine”, osa Hingamisstuudio sünnipäevast

Heart mandalaVabastav hingamine 21. jaanuaril kell 18.15-20.30, osa Hingamisstuudio sünnipäevast. Vabastava hingamise sessiooni alustame Orini ja Dabeni kanaldatud teemakohase meditatsiooniga. Anname tingimusteta armastuse õppimisele energiat vabastavalt hingates. Soovijad võivad jääda mõtteid vahetama ja teelaua ande nautima ka pärast õhtu väljakuulutatud lõppu.

Vabastav hingamine on psühhospirituaalne tehnika, mis leevendab emotsionaalseid ja füüsilisi pingeid, alandab stressitaset ning aitab saada parema kontakti tunnetega, teadvustada oma tegelikke vajadusi, leida endas rõõmu, harmooniat ja tasakaalu ning suurendada loomingulist potentsiaali. Loe veel: https://hingamisstuudio.ee/vabastav-hingamine/

21. jaanuari hingamisõhtu teema on tingimusteta armastuse õppimine, milleks vaimsed õpetajad Orin ja Daben on kanaldanud suurepärase meditatsiooni.

Hingamisõhtul me tutvustame end ja räägime teemast. Täispika hingamissessiooni alguses teeme läbi päevakohase meditatsiooni. Hingame Algallika meetodil. Hingamise järel vahetame teelauas muljeid kogetud hingamiselamustest ja lõpetame väeringis.

*****

Kaasa võtta magamiskott/tekk pealevõtmiseks ning soovi korral midagi pehmet pea alla. Õhukesed alusmatid on olemas.

Osaluspanus: kuna tegu on Hingamisstuudio sünnipäevaüritusega, siis annetuslik-tunnetuslik. Registreerimine ja info (samal päeval ainult telefoni ja SMSi teel):

Reet Karro   reet@hingamisstuudio.ee   tel 56 49 27 69

Kogu Hingamisstuudio sünnipäeva kava

Kujutis: Daniel B. Holemani “Südamemandala”