Loeng “Vabastava hingamise olemus, elemendid ja eesmärgid”

Svea rmtVabastav hingamine on hingamisteraapia liik, mis keskendub kehas asuvate pingete vabastamisele läbi ühendatud ja sügava hingamise. Hingamise tulemusel rikastub keha hapnikuga, suureneb elujõud, tervenevad haigused. Loe veel.

2013. aasta lõpus ilmus Svea Söödi, Marika Tombergi ja Silja Paavle raamat “Vabastava hingamise olemus”.  Raamat tutvustab vabastava hingamise ajalugu ja suuri eestvedajaid, aga ka Eesti värvikaid inimesi, kellel vabastavast hingamisest oma töös ja elus kasu on olnud. Autorid räägivad oma kujunemisteest ja arengust läbi vabastava hingamise. Leidub mitmeid soovitusi ja hingamisharjutusi, millest on kasu ka algajal, kellel juhendatud vabastava hingamise kogemus puudub. Soovitame soojalt!

Hingamisstuudio sünnipäeva 45-minutilisel loengul jõuane rääkida Leonard Orri ja Binnie A. Dansby vaadetest vabastavale hingamisele ja selle elementidest ja eesmärkidest Leonard Orri järgi. Teeme ka ühe hingamisharjutuse. Kes soovib saada tegelikku praktilist vabastava hingamise kogemust, võiks jääda ka järgnevasse vabastava hingamise töötuppa.

Loengupidaja ja harjutuse läbiviija Reet Karro on läbinud 3-aastase vabastava hingamise terapeudi koolituse ja 1-aastase terapeutide superviisori väljaõppe. Omaloodud Hingamisstuudios tegutseb ta juba kolmandat aastat, pakkudes vabastava hingamise, reiki, India peamassaaži, kristalliteraapia jm individuaalseansse, viies läbi juhitud meditatsioone, vabastava hingamise rühmaõhtuid ja reikikoolitusi.

Loeng toimub toolidel istudes, kuid kuna õhtused üritused on põrandal istudes ja lamades, palume välisjalanõud ukse taha jätta. Hea oleks jalga panna vahetusjalatsid, villased sokid või kootud pätid, sest põrand on jahedavõitu.

Registreerimine ja info:  Reet Karro   reet@hingamisstuudio.ee      tel 56 49 27 69

Kogu Hingamisstuudio sünnipäeva kava