Midagi reiki II-III astme praktikutele: küllus ja õitseng reiki ja afirmatsioonide abil

KüllusekarpKüllus on kõigest meelestatus. Kujutlege kaht sarnases olukorras olevat hüpoteetilist inimest. elamas palgapäevast palgapäevani, mittemeelepärastel töökohtadel, uues elukohas, kus pole veel sõpru.

Üks mõtleb: „Kunas küll asjad korda saavad? Miks ma edasi liikuda ei suuda? Ma vihkan oma tööd, makse just tõsteti ja mul pole sõpru, kellelt abi paluda.” See inimene elab puudusteadvuses.

Teine mõtleb: „Oo, ma olen nii tänulik, et mul praeguses majandusolukorras töö on. Isegi, kui palk väike on, saan ma arved õigeaegselt tasutud ja mul on elamine, elekter ja soe vesi. Ma mõtlen kindlasti lähemal ajal midagi välja, kuidas rohkem teenida. Tervis on mul korras. Lähen nüüd raamatukokku ja vaatan, kas saan kellegagi tuttavaks.” Sellel inimesel on küllusteadvus.

 

Kellel on, sellele antakse,

ja kellel ei ole, sellelt võetakse ära seegi, mis tal on (Markuse evangeelium 4:25 ).

Püüame nüüd kujutleda, kuhu on need kaks hüpoteetilist inimest jõudnud 5 aasta pärast. Läbinägelik harjutus, eks ole?

Meelestatuse muutmine on üks väljakutserohkemaid ülesandeid üldse. Õnneks on reikil vahendeid, mida saab rakendada külluse ja õitsengu meelestatusesse jõudmiseks.

 

Juhtnöörid

Ma olen tänulik kõikide õnnistuste eest. Just täna olen vaba muretsemisest.

Mille poolest erinevad kaks eelpoolkirjeldatud inimest? Üks on tänulik, teine muretsev. Iga kord, kui tabad end tundmas puudust või mõtlemas nappusest, meenuta endale, kuidas mõtleb küllusteadvusega inimene ja mõtle ka nii!

 

Afirmatsioonid

Vali oma elus üks või mitu valdkonda, kus tunned nappust. Näiteks armastus, tervis, sõbrad, raha vms.

Loo mõned afirmatsioonid, mis Sinuga kokku kõlavad ja neid valdkondi hõlmavad. Näiteks:

  • Mul on külluses raha. Mul on rohkem kui ma vajan. Ma olen helde andja ja suurepärane vastuvõtja. Raha voolab minuni lihtsalt ja vabalt ning ma kasutan seda kõrgeimaks hüvanguks.

  • Mul on suurepärased suhted. Ma võtan iga päev aega armastuse väljendamiseks ja armastus voolab mulle külluslikult tagasi.

  • Ma armastan ja austan oma tervet keha. See valmistab mulle rõõmu ja mul on kogu energia, mida vajan kõige selle tegemiseks, mida tahan.

  • Minu käsutuses on kogu maailma aeg, tegemaks millele iganes ma keskendun.

Kui hätta jääte, otsige internetist veelgi rohkem afirmatsiooniideid. Soovi korral võib ka lisada koguseid ja summasid.

  • Raha on vabadus. Ma teenin mängleva kergusega kuus X eurot. Naudin raha kulutamist lemmikasjadele. Selles ingliskeelses artiklis on veelgi rohkem raha afirmatsioone.

  • Kõikjal on armastust. Ma väärin kogu seda armastust, ma olen armastuse magnet. Mul on nädalas X kohtamist ja ma lein kergesti endaga kokkusobivaid inimesi.

Kui Teil juba sobivad afirmatsioonid on, kirjutage need paberilehele ja kandke kaasas, nt rahakotis.

 

Reiki

Nüüd olete te jõudnud niikaugele, et neid afirmatsioone reikitada.

Iga kord, kui tekib vaba hetk, ideaaljuhul vähemalt kord nädalas, kuid mida enam, seda parem, võtke see paber välja ja lugege läbi. Mitu korda päevas, kui aega on.

Võtke appi kaugühenduse sümbol, et neile afirmatsioonidele vastava seisundiga kontakti saada ja hakake neile afirmatsioonidele reikit saatma. Seda tehes kasutage konfliktide lahustamiseks harmoonia sümbolit ja tooge sellega ideaalseisund järjest lähemale. Lõõgastuge ja lubage energial voolata. Kui tunnetate lõpetatust, lõpetage sessioon ja naeratage. Üsna peatselt purunevad vanad mustrid ja teie elu hakkab muutuma.

 

Nõuanded

Saate afirmatsioone reikitada ka ilma paberit välja võtmata. Näiteks bussis või valgusfoori taga oodates.

Võite afirmatsioone lugemise asemel ka läbi kirjutada. Võite neid sessiooni ajal mitu korda läbi kirjutada, samal ajal reikit saates. Võite samuti sümbolid paberile joonistada.

Artikkel on tõlgitud inglise keelest. Originaal „Abundance and Prosperity with Reiki and Affirmations” on avaldatud portaalis Reiki Rays 17. märtsil 2013. Tõlkija Reet Karro https://hingamisstuudio.ee. Artikli sisu on kaitstud autoriõigustega.

Kujutis: erakogust